Jelling FS Fodbold

Vi har ventet længe – men nu er der grønt lys for, at vi så småt kan komme i gang med vores sæson. Det glæder vi os til – også selv om tingene ikke er som de plejer.

Vi åbner op for træningen fra onsdag d. 13/5 – dog kan enkelte hold starte senere, hvis der kræves ekstra planlægning. Din træner vil informere om, hvornår præcis dit hold starter op.

Din træner/instruktør vil indenfor kort tid sende jer oplysninger over, hvordan træningen for lige præcis dit eller dit barns hold kommer til at foregå – herunder de anderledes retningslinjer, som vi skal efterleve.

Selv om vi går i gang nu – og det glæder vi os til – så er vi nødt til at tage vores forholdsregler for at kunne leve op til krav og anbefalinger fra de danske myndigheder.

Forsamlingsforbuddet gælder eksempelvis fortsat, og derfor må træningsgrupperne, inklusive trænere og ledere, ikke være på over 10 personer. Træningen vil derfor være opdelt i mindre grupper, og det er vigtigt, at trænerens anvisninger følges.

Der er alene åbnet for træninger – ikke for turnerings- eller træningskampe mod andre klubber. DBU har meldt ud, at alle turneringer er annulleret i foråret, men der arbejdes på alternativer

Gormshallen er lukket indtil videre, så al omklædning og bad foregår hjemme hos den enkelte.

Vi vil endnu engang gøre opmærksom på, at der er åbne for indbetaling af kontingenter – som bestyrelsen tidligere har besluttet, skal der betales kontingent for alle hold, som har haft aktivitet i 2020.