Bliv instruktør eller hjælpeinstruktør

Ønsker du at blive instruktør eller hjælpeinstruktør i gymnastikafdelingen, skal du sende en mail til vores formand. Læs mere om instruktør- og hjælpeinstruktørrollen herunder.

Hjælpeinstruktør

Skriv hvorfor du gerne vil være hjælpeinstruktør:

  • din gymnast baggrund, hvilke hold har du gået på?
  • har du trænererfaring, fra hvilket hold?
  • beskriv på 5-10 linjer hvorfor du gerne vil være hjælpeinstruktør og hvilke tanker du har gjort om at træde ind i en hjælpeinstruktørrolle.

For at blive hjælpeinstruktør skal man være fyldt 13 år inden udgangen af kalenderåret i den sæson man starter. Det forlanges desuden at man deltager aktivt i forbindelse med instruktørmøder og øvrige arrangementer i gymnastikafdelingen. Vi forventer at man deltager i et hjælpeinstruktørkursus i løbet af den første sæson man er hjælpetræner.

Ved sæson start vurderer vi hvor mange hjælpetrænere vi har brug for. Vi er glade for alle henvendelser men kan ikke garantere en plads til alle da det afhænger af hvor mange hold der oprettes og hvor mange gymnaster der er.


Instruktør

Skriv hvorfor du gerne vil være instruktør:

  • din gymnast baggrund, hvilke hold har du gået på?
  • har du trænererfaring? Fra hvilket hold/ forening?
  • beskriv på 5-10 linjer hvorfor du gerne vil være instruktør og hvilke tanker du har gjort om at træde ind i en instruktørrolle.

Det forlanges desuden at man deltager aktivt i forbindelse med instruktørmøder og øvrige arrangementer i gymnastikafdelingen.