Velkommen til gymnastik i JfS

Vi er en velfungerende forening med knap 30 forskellige hold til alle aldersgrupper og niveauer, 90 instruktører og mere end 600 aktive gymnaster. Vi gør meget ud af at dygtiggøre vores engagerede instruktører og brugte i 2017 fx 50.000 kr. på, at uddanne dem til at blive endnu bedre. Dygtige instruktører og hjælpeinstruktører udgør rygraden i vores forening!

Følg gerne vores Facebook-side, hvor vi skriver flere nyheder end her på hjemmesiden.

Og husk endelig at sætte kryds i kalenderen lørdag d. 30 marts 2019, hvor vi har lokalopvisning i Gormshallen.

Jelling FS Gymnastik på Facebook
1 month ago
Jelling FS Gymnastik

Wow, hvor er I vilde. Lige nu er vi 350 medlemmer fordelt over 29 hold. Vi er så glade for, at I vil være med til at hoppe, kravle, danse, løbe, synge, tumle og meget mere med os 😃🤸‍♂️

Har du endnu ikke fundet dit hold, så tag et kig på vores hjemmeside. Den kommende uge er sidste uge med mulighed for gratis prøvetræning. Flere børnehold har kun få ledige pladser, så skynd ... See more

2 months ago
Hold og tilmelding

Er du i tvivl om, hvordan du tilmelder dig et af vores hold? 🤷‍♀️Her er hjælp at hente 😊

🔸 Gå ind på vores hjemmeside
🔸 Vælg det hold du vil gå på
🔸 Tryk på "tilmeld"-knappen
🔸 Har du gået på et hold tidligere, skal du bruge dit login - brug evt. glemt kodeord-funktionen. Er du helt ny kan du oprette et login.
🔸 Udfyld betalingsoplysning og gennemfør - du ... See more

Kom og vær med på et af vores energiske gymnastikhold – her er noget for alle alle aldersgrupper og niveauer og helt sikkert også et for dig.

2 months ago
Hold og tilmelding

Så går det løs - tilmelding til vores hold er nu åben! 🤸‍♀️🎉

Du kan læse mere om holdene på vores hjemmeside, hvor du også kan tilmelde dig.

De første 3 træninger er gratis prøvetræninger, hvorefter tilmelding skal ske. Nogle hold har et begrænset antal pladser, hvorfor vi ikke kan garantere eller reservere en plads til dig – her gælder først til mølle-princippet.

Kom og vær med på et af vores energiske gymnastikhold – her er noget for alle alle aldersgrupper og niveauer og helt sikkert også et for dig.

« 2 of 6 »