Sæsonstart:

Sæson 2021 – 2022 starter i Gormshallen 

tirsdag d. 14. september kl 10.00.

Velkommen til Idræt i Dagtimerne

Her kan alle fra 16 år og opefter være med. Vi mødes hver tirsdag fra kl. 10-12 i Gormshallen. Vores tilbud er indrettet således, at det både er for krop og sjæl, idet bevægelse og samvær går hånd i hånd. Alle kan deltage uanset alder, fysisk og psykisk formåen.

Vi begynder med en god gang opvarmning, og herefter kan enhver vælge sig ind på diverse tilbud – f.eks. motionsrum, spinning, badminton, bordtennis, rygtræning eller volleyball. En forholdsvis ny aktivitet er ”bedstevolley”, som er en blid form for volleybold.

Som en del af idrætstilbuddet kan man også benytte Idræt i Dagtimernes svømmetilbud om TORSDAGEN kl. 11.30 – 12.30 i Egtved svømmehal.

Vi slutter med fælles hygge, kaffe og en sang eller to, og der serveres frugt undervejs. Alt dette for en pris af 200,- kr. for henholdsvis efterårs- og forårssæson. Man kan prøve at være med et par gange, inden man melder sig ind.

JFS Idræt i dagtimerne er en del af Jelling forenede Sportsklubber (JfS), der samarbejder med Idræt i Dagtimerne i Vejle.
Arrangementet drives i øvrigt af frivillige, som sørger for alt det praktiske.

Brugere, som ikke er corona-vaccineret, bør lade sig teste inden fremmøde. 

 

 

 

 

Indlæs flere