Floorball

Hvad er floorball?

Du kender sikkert spillet fra skolen. Du har drønet af sted med en plastikstav i hånden i kampen om den hvide, hullede plastikbold. Tempoet er højt, adrenalinen pumper rundt og du har en fantastisk følelse i kroppen. Staven og bolden kender du - og spiller kalder man hockey.

Hvis man tilsætter teknik og regler hedder det FLOORBALL.

Kort fortalt spilles der på en bane på samme størrelse som en håndboldbane. Banen er omsluttet af bander på en halv meter i højden. Der er 5 markspillere og 1 målmand på banen ad gangen. Det er kun målmanden, der bærer beskyttelsesudstyr. En kamp varer 3x20 minutter. Og så er der en hel masse andre finurligheder, som man lærer hen ad vejen.

På dette link kan du se lidt om, hvad floorball er for noget - når det spilles på lidt højere plan end her i Jelling: https://youtu.be/lP8VCHHPdmQ

 

Hvad er Jelling Tigers?

Jelling Tigers er Jellings lokale floorballklub. Klubben består af 1 herrehold, 1 damehold og 1 juniorhold. Du kan læse mere om de forskellige hold på undersiderne i menuen til venstre.

Fælles for alle holdene er, at sammenhold, hygge og god motion er i højsædet og der er plads til alle i denne klub.

Vi vil altid gerne have nye medlemmer og hvis du har nogle spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte klubbens formand Kristian Sundbøl på mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller tlf. 30 78 15 47.

 

Følg Jelling Tigers på Facebook

Følg dit lokale floorballhold på www.facebook.com/jellingtigers - her er alle de nyeste opdateringer om kampe, turneringer, træninger og fester - alt sammen krydret med sjove og spændende billeder og videoer.

    jelling-maskinforretning jelling-musikfestival Jelling-VVS DJS-Logo