Idræt i dagtimerne

Kom og vær med !

Sæsonen 2018 starter vi tirsdag den 9. januar i Gormshallen i Jelling fra kl. 10-12.

Alle fra 16 år og opefter kan være med. Tilbuddet er netop indrettet således, at det både er for krop og sjæl, idet bevægelse og samvær går hånd i hånd. Alle kan deltage uanset alder, fysisk og psykisk formåen.
Vi begynder med en god gang opvarmning, og herefter kan enhver vælge sig ind på diverse tilbud. F. eks. motionsrum, spinning, badminton, bordtennis, volley, bueskydning, hockey mm. Vi har desuden taget en ny aktivitet ind, der kaldes "bedstevolley", som er en blid form for volleybold. Der er ligeledes mulighed for at svømme i Vingstedhallen.
Vi slutter med fælles hygge, kaffe og en sang eller to, og der serveres frugt undervejs. Alt dette for en pris af 200,- kr. for henholdsvis forårs- og efterårssæson. Man kan prøve at være med et par gange, inden man melder sig ind.
JFS Idræt i dagtimerne er en del af Jelling forenede Sportsklubber (JfS), der samarbejder med Idræt i Dagtimerne i Vejle og det lokale Røde Kors Asylcenter.
Arrangementet drives i øvrigt af frivillige, som sørger for alt det praktiske.
Vi glæder os til at se rigtig mange i Gormshallen hver tirsdag.

 
Yderligere information:

Formand Anne Ladegaard      tlf. 40453689     mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Kasserer Birte Thostrup         tlf. 22985792     mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

    jelling-maskinforretning jelling-musikfestival Jelling-VVS DJS-Logo