Senioridræt

Senioridræt og Samvær

JfS Senioridræt og Samvær tilbyder aktiviteter i Gormshallen hver onsdag formiddag kl. 9.00 - 11.00 hele vintersæsonen fra midten af september til sidst i april måned.

Sæsonen er startet den 6. september 2017 kl. 09.00 i Gormshallen

Senior er for seniorer fra ca. 60 år op opefter – men yngre kan være med. Mød frem og vær med i fællesskabet.

Deltagerne får en grundig opvarmning på 35-40 min. 
Opvarmningen foregår i 3 hold:

  • De meget mobile, der gerne vil have lidt fart på varmer op med Bente Brudsgaard.
  • De mobile, der gerne vil have et moderat tempo varmer op med Karsten Kjær.
  • De knapt så mobile varmer op med stolegymnastik med Rita Arent.

 

Stolegymnastik er for alle, der har mulighed for at komme i hallen og selvom du bruger rollator. Deltagerne laver gymnastik på en stol og øvelserne er afpasset til deltagerne – man alle kan meget mere end de tror.     

Efter opvarmningen spilles der mange forskellige spil og boldspil i de to haller: håndbold, drivbold, bordtennis, hockey, badminton, tæppecurling, kegler og andet. Her deltager alle i det de kan være med i. Fitnesslokalet er også åbent en ½ time og en gang imellem er der også spinning. Selvfølgelig bruges der også en halv time på hyggeligt samvær med kaffe og rundstykker for alle.Kontingent er 200 kr. pr. halvår.

Sæsonen afsluttes altid med en fest eller måske en heldagstur. Igen er samværet i højsædet, og der spises en god middag. Også julefrokosten er en årlig tilbagevendende begivenhed.

 

Seniorbadminton

Tirsdage kl. 09.00-10.00 er der seniorbadminton i Gormshallen. Mød frem og find en makker eller tag din egen makker med. Kontingent kombineret med senioridrætten om onsdagen er 250 kr. pr. halvsæson.

 

Lidt om JfS senioridræt og samvær

Senioridrætten startede i JfS helt tilbage november 1995. Der var 28 medlemmer i den første sæson, og det var ikke en afdeling på det tidspunkt. Først den 11. april 2005 blev senioridrætten en selvstændig afdeling med egen bestyrelse.  

fS Senioridræt og Samvær tilbyder aktiviteter i Gormshallen hver onsdag formiddag kl. 9.00 - 11.00 hele vintersæsonen fra midten af september til sidst i april måned.Deltagerne får en grundig opvarmning på en god ½ time. Derfter spilles mange forskellige spil og boldspil i de to haller: håndbold, drivbold, bordtennis, hockey, badminton, tæppecurling, kegler og andet.Selvfølgelig bruges der også en halv time på hyggeligt samvær med kaffe og rundstykker.

Sæsonen afsluttes altid med en heldagstur, hvor der besøges et museum og/eller et natursted. Igen er samværet i højsædet og der spises en god middag på en restauration.

    jelling-maskinforretning jelling-musikfestival Jelling-VVS DJS-Logo