Skydning

... en idræt for hele familien!!                           

Alle kan dyrke sportsskydning - uanset køn, alder og fysiske forudsætninger. For at kunne komme til tops i en idrætsgren er det ofte en forudsætning, at du enten er meget høj eller meget lille, stærk, muskuløs, slank, ung, supersmidig og i en forrygende god kondition, men sportsskydning er en undtagelse. Her kan alle være med, uanset alder, højde, vægt og fysiske forudsætninger. Hvor gammel skal man være? - Vi har medlemmer, der var under 7 år, da de startede, men det kommer an på det enkelte barn, hvornår han eller hun kan få tilstrækkelig udbytte af at begynde at dyrke skydning. Det specielle ved skydning er, at det er en idræt, man kan dyrke uanset om man er 7 eller 77. De fleste mennesker kan godt lide at konkurrere, at få flest mulige points, at blive bedre og bedre.
Konkurrencemomentet ved skydning er oftest konkurrencen mod dig selv: "Ramte jeg bedre end sidste gang?". Koncentration, selvbeherskelse og tålmodighed er nogle af de elementer, der optrænes under skydning - og så opleves fællesskabet i skytteforeningen på en helt speciel måde, idet konkurrencen mod andre kun foregår mod jævnbyrdige på grund af den særlige klasseopdeling.

Idrætten skydning er andet end at ligge på standpladsen og afgive skud. Der lægges nemlig også stor vægt på socialt samvær i opholdslokalerne over en kop kaffe eller en sodavand, hvor snakken ofte drejer sig om andet end skydning.

    jelling-maskinforretning jelling-musikfestival Jelling-VVS DJS-Logo