Velkommen til JfS senioridræt og samvær

JfS senioridræt og samvær tilbyder aktiviteter i Gormshallen hver onsdag formiddag kl. 09.00-11.00 hele vintersæsonen fra først i  september til sidst i april måned.

Sæsonen er startet 4. september 2019 og slutter sidst i april 2020.

Senioridræt er for seniorer fra ca. 60 år og opefter, men yngre kan sagtens være med. Mød frem og vær med i et stort fællesskab, Der kræves ikke nogen forudsætninger.

Deltagerne får en grundig opvarmning på 35 – 40 min.
Du kan vælge mellem 3 forskellige opvarmninger og du kan skifte fra det ene til den anden opvarmning:

  • De meget mobile, der gerne vil have lidt fart på varmer op med Bente Brudsgaard
  • De mobile, der gerne vil have et moderat tempo varmer op med Karsten Kjær
  • De knapt så mobile varmer op med stolegymnastik med Rita Arendt

Ved opvarmningen får du varmet alle musklerne op. Er der øvelser du ikke kan udføre på grund af et eller andet springer du over og du bestemmer selv dit tempo. Stolegymnastik er for alle, der kan komme i hallen – også selv om du bruger rollator. Der laves gymnastik/opvarmning på en stol.

Efter opvarmningen spilles der forskellige spil i 2 haller – drivbold, håndbold på tværs af hallen med en skumbold og fitness centret er åben. I fitness lokalet er der mulighed for at få instruktion. Ønsker du det kan der spilles bordtennis og bowling.

Kl. 10.00 er der så en ½ times kaffepause med medbragt kaffe. Der er et rundstykke, smør og diverse service til hver deltager. Dette er betalt gennem kontingentet ved tilmeldingen. Under kaffepausen synges der en sang og der er et hyggeligt samvær.

Så er der yderligere en ½ time hvor der kan spilles hockey, badminton og soft tennis – og igen er fitness centret åbent og der kan spilles bowling. Der er også et tilbud på en ½ times spinning.
Kl. 10.55 ryddes der op – alle hjælper til og kl. 11.00 kan man gå hjem og man har opnået en herlig motion.
Hvis man synes det er for megen motion på en dag kan man jo gå hjem efter kaffen.

Kontingentet er 290 kr. for halvsæsonen 1. januar – 31. juli 2020.

Sæsonafslutninger

Hvert år slutter efterårssæsonen med en julefrokost og efter sidste aktivitetsdag sluttes sæsonen med en frokost.

Seniorbadminton

Tirsdag fra kl. 09.00 – 10.00 er der seniorbadminton i Gormshallens hal 1. Mød frem og find en makker eller tag din egen makker med. Denne indgår også kontingentet for senioridræt om onsdagen.

Lidt om JfS senior idræt og samvær

Senioridræt startede i JfS helt tilbage i 1995. Der var 28 medlemmer den første sæson og det var på det tidspunkt ikke en selvstændig afdeling. Først den 11. april 2005 blev det en selvstændig afdeling med egen bestyrelse under navnet JfS senioridræt og samvær.
Samværet har altid været en meget stor del af aktiviteterne.
I dag er det en stor og velfungerende afdeling under JfS med mellem 110 og 120 medlemmer.