Velkommen til JfS senioridræt og samvær

JfS senioridræt og samvær tilbyder aktiviteter i Gormshallen hver onsdag formiddag kl. 09.00-11.00 hele vintersæsonen fra først i  september til sidst i april måned.

Sæsonen starter den 12. september 2018 og slutter sidst i april 2019.

Senioridræt er for seniorer fra ca. 60 år og opefter, men yngre kan sagtens være med. Møde frem og vær med i et stort fællesskab, Der kræftes ikke nogen forudsætninger.

Deltagerne får en grundig opvarmning på 35 – 40 min.
Du kan vælge mellem 3 forskellige opvarmninger og du kan skifte fra det ene til den anden opvarmning:

  • De meget mobile, der gerne have lidt fart på varmer op med Bente Brudsgaard
  • De mobile, der gerne vil have et moderat tempo varmer op med Karsten Kjær
  • De knapt så mobile varmer op med stolegymnastik med Rita Arendt

Ved opvarmningen får du varmet alle musklerne op. Er der øvelser du ikke kan på grund af et eller andet springer du over og du bestemmer selv tempoet. Stolegymnastik er for alle, der kan komme i hallen – også selv om du bruger rollator. Der laves gymnastik/opvarmning på en stol.

Efter opvarmningen spilles der forskellige spil i 2 haller – drivbold, håndbold på tværs af hallen med en skumbold og fitness centret er åben. I fitness lokalet er der mulighed for at få instruktion. Ønsker du det kan der spilles bordtennis og bowling.

Kl. 10.00 er så der en ½ times kaffepause med medbragt kaffe og der købes rundstykker, smør og service for en flad 10’er – og der synges en sang. Det er et hyggeligt samvær.

Så er der yderligere en ½ time hvor der kan spilles hockey, badminton og soft tennis – og igen er fitness centret åbent og der kan spilles bowling.
Kl. 10.55 ryddes der op – alle hjælper til og kl. 11.00 kan man gå hjem og man har opnået en herlig motion.
Hvis man synes det er for megen motion på en dag kan man jo gå hjem efter kaffen.

Sæsonafslutninger

Hvert år slutter efterårssæsonen med en julefrokost og efter sidste aktivitetsdag sluttes sæsonen med en aftenfest.

Seniorbadminton

Tirsdag fra kl. 09.00 – 10.00 er der seniorbadminton i Gormshallens hal 1. Mød frem og find en makker eller tag din egen makker med. Kontingentet er kombineret med senioridræt om onsdagen er 250 kr. pr. halvsæson.

Lidt om JfS senior idræt og samvær

Senioridræt startede i JfS helt tilbage i 1995. Der var 28 medlemmer den første sæson og det var på det tidspunkt ikke en selvstændig afdeling. Først den 11. april 2005 blev det en selvstændig afdeling med egen bestyrelse under navnet JfS senioridræt og samvær.
Samværet har altid været en meget stor del af aktiviteterne.
I dag er det en stor og velfungerende afdeling under JfS med mellem 105 og 115 medlemmer.