Jelling esport

Jelling esport samler gamere i Jelling på tværs af alder og niveau

Vi vil tilfredsstille behovet for at spille hold og konkurrencebaserede computerspil sammen… Altså i virkeligheden; sammen fysisk! Der sker nemlig så meget mere, når vi mødes i virkeligheden, end når vi bare taler sammen online. 🙂 Med den rivende udvikling som esporten har i disse år og den stigende interesse for hold baserede computerspil, besluttede vi os for at vi vil have børn, unge og voksne ud af gamer værelset og ud og mødes med deres holdkammerater.

I Jelling esport kan vi tilbyde hold for spillere fra 8 år og op og vi stiller en komplet udstyret træningsstation tilgængelig til hver enkelt spiller. Holdene sammensættes ud fra ambitionsniveau. Dette er for at alle spillere vil opleve, at blive mødt af medspillere, der ønsker det samme af træningen som dem selv og dermed få en så god oplevelse til træningen som muligt.

Træningen vil, for så vidt muligt, være tilpasset den enkelte, samt holdets aktuelle niveau. Der er derfor plads til alle spillere – nybegyndere såvel som øvede og tryhards 🙂

Generelt vil træningen bestå af en kombination af fysiske øvelser, for at øge den enkeltes koncentration, fysiske færdigheder og reaktionsevne, strategi, kamp og “fri leg”.

Er du blevet nysgerrig på om esport i JfS er noget for dig, så meld dig endelig til!

Giv os et like og følg os på vores Facebook side
Så er du først til at høre nyt 🙂

Kontakt

Har du spørgsmål er du naturligvis altid meget velkommen til at kontakte os igennem Facebook eller via kontakt informationen herunder.

Formand
Jesper Thue Bennedbæk Kristensen
Tlf. 29 72 84 83
E-mail: thuedrengen@gmail.com

Indlæs flere