Velkommen til gymnastik i JfS

Vi er en velfungerende forening med knap 30 forskellige hold til alle aldersgrupper og niveauer, 54 hjælpeinstruktører, 41 instruktører og mere end 670 aktive gymnaster.

Vi gør meget ud af at dygtiggøre vores engagerede instruktører og brugte i 2017 fx 50.000 kr. på, at uddanne dem til at blive endnu bedre. Dygtige instruktører og hjælpeinstruktører udgør rygraden i vores forening!

Følg gerne vores Facebook-side, så du er opdateret på, hvad der rør sig i foreningen.


Uddeling af priser

Hjælp os! Vi har så mange dygtige frivillige i gymnastikafdelingen men hvem synes du har ydet en særlig god indsats i gymnastikforeningen og fortjener et ekstra klap på skulderen?

Til vores årlige lokalopvisning overrækkes forskellige priser – og vi vil meget gerne høre fra dig, hvem du synes fortjener en pris.

  • Spireprisen – gives fx til en dygtig ung hjælpeinstruktør der gør det ekstra godt og yder en speciel indsats.
  • Frivilligprisen – gives fx til en instruktør, som viser særligt frivilligt engagement.
  • Instruktørprisen – gives til en instruktør eller et instruktørteam, som tager ansvar og gør en speciel eller ekstraordinær indsats.

Send os en privatbesked på Facebook, med hvem og hvorfor du synes vedkomne er rette modtager. Bestyrelsen vil rigtig gerne høre fra dig og senest den 25. februar, hvis du har kandidat til en af priserne.


Lokalopvisning

Se alle de fantastiske billeder fra opvisningen i 2019 på vores Facebook-side og sæt allerede nu kryds i kalenderen den 28. marts 2020.

Læs mere om vores kommende lokalopvisning her.

Jelling FS Gymnastik på Facebook
1 week ago

Er du dreng og mellem 9 og 14 år og kunne du tænke dig en fed weekend med masser af spring, konkurrencer, hygge og overraskelser? Så er drenge springcamp på Balle Musik- & Idrætsefterskole noget ... See more

3 weeks ago

Rigtig glædelig jul og ønske om et godt og lykkebringende nytår til jer alle🎄🎅🏻

Tak til alle instruktører, hjælpeinstruktører, andre frivillige, samarbejdspartnere og ikke mindst ... See more

3 months ago

Hvis du har lyst til at spare 100 kr. så husk at tilmeld dig gymnastik inden udgangen af denne uge. Herefter stiger kontingentet nemlig med 100 kr. 💰

3 months ago
Hold og tilmelding

💃 NYT HOLD 🌟 Dance mix 4.-6. kl. 🌟 NYT HOLD 💃

Dance mix er et hold for 4.-6. kl., hvor vi først og fremmest skal danse en masse. Vi skal samtidig have udgangspunkt i det basale ... See more

Kom og vær med på et af vores gymnastikhold – her er noget for alle aldersgrupper og niveauer og helt sikkert også et for dig.

4 months ago
Hold og tilmelding

HURRA!! 🎉 Vi har fundet en dygtig instruktør til Puslingeholdet 3-6 år i Kollerup 🤩 Kom og vær med på tirsdag fra kl. 16.30-17.30 i Multihallen - du kan læse mere om holdet og tilmelde dig ... See more

Kom og vær med på et af vores gymnastikhold – her er noget for alle aldersgrupper og niveauer og helt sikkert også et for dig.

4 months ago
Hold og tilmelding

Er du i tvivl om, hvordan du tilmelder dig et af vores hold? 🤷‍♀️Her er hjælp at hente:

🔸 Gå ind på vores hjemmeside - jellingfs.dk/gymnastik/hold-og-tilmelding/
🔸 Vælg det hold ... See more

Kom og vær med på et af vores gymnastikhold – her er noget for alle aldersgrupper og niveauer og helt sikkert også et for dig.

4 months ago

Trænger du til at få banket lidt rust af, vedligeholde den gode form, dyrke hyggeligt motionsgymnastik sammen med andre ligesindede mænd, eller har du opdaget en enkelt lokal k1'er eller k2'er, da ... See more

4 months ago
Billeder fra Jelling FS Gymnastiks opslag

10.000 drenge på 10 dage - det er overskriften for at få flere drenge til at holde fast i gymnastikken. 🤸‍♂️

Indsatsen er stablet på benene af DGI, hvor nogle af landets bedste ... See more

4 months ago
Jelling FS Gymnastik

Hvis du kan lide at sjippe og ønsker at forbedre din koordination og kondition, så er vores sjippehold noget for dig. Vi laver amerikansk sjipning - også kaldet rope skipping - og træner en lang ... See more

« 1 of 4 »