Sæsonstart

Sæson 2019-2020 starter i Gormshallen tirsdag d. 10 september kl 10.00.

Velkommen til Idræt i Dagtimerne

Her kan alle  fra 16 år og opefter være med. Vi mødes hver tirsdag fra kl. 10-12 i Gormshallen. Vores tilbud er indrettet således, at det både er for krop og sjæl, idet bevægelse og samvær går hånd i hånd. Alle kan deltage uanset alder, fysisk og psykisk formåen.

Vi begynder med en god gang opvarmning, og herefter kan enhver vælge sig ind på diverse tilbud. F. eks. motionsrum, spinning, badminton, bordtennis, volley mm. Vi har desuden taget en ny aktivitet ind, der kaldes “bedstevolley”, som er en blid form for volleybold.

Som en del af idrætstilbuddet kan man også benytte Idræt i Dagtimernes svømmetilbud om onsdagen kl. 12 – 13 i Egtved svømmehal.

Vi slutter med fælles hygge, kaffe og en sang eller to, og der serveres frugt undervejs. Alt dette for en pris af 200,- kr. for henholdsvis forårs- og efterårssæson. Man kan prøve at være med et par gange, inden man melder sig ind.

JFS Idræt i dagtimerne er en del af Jelling forenede Sportsklubber (JfS), der samarbejder med Idræt i Dagtimerne i Vejle og det lokale Røde Kors Asylcenter.
Arrangementet drives i øvrigt af frivillige, som sørger for alt det praktiske.

Vi glæder os til at se rigtig mange i Gormshallen hver tirsdag.

OBS: Vi starter op igen efter juleferien d. 8/1 kl. 10

 

Indlæs flere