Sæsonstart:
Sæson 2022 – 2023 starter i GORMSHALLEN tirsdag d. 13. september kl. 10.00.

Tirsdag d. 13. december er sidste gang inden jul, og vi starter ingen efter jul tirsdag d. 3. januar.
Sæsonafslutning tirsdag d. 18. april.

Velkommen til Idræt i Dagtimerne

Her kan alle fra 16 år og opefter være med. Vi mødes hver tirsdag fra kl. 10-12 i Gormshallen. Vores tilbud er indrettet således, at det både er for krop og sjæl, idet bevægelse og samvær går hånd i hånd. Alle kan deltage uanset alder, fysisk og psykisk formåen.

Vi begynder med en god gang opvarmning, og herefter kan enhver vælge sig ind på diverse tilbud – f.eks. motionsrum, spinning, badminton, bordtennis, rygtræning eller volleyball. En forholdsvis ny aktivitet er ”bedstevolley”, som er en blid form for volleybold.

Som en del af idrætstilbuddet kan man også benytte Idræt i Dagtimernes svømmetilbud om TORSDAGEN kl. 11.00 – 12.00 i Egtved svømmehal.

Vi slutter med fælles hygge, kaffe og en sang eller to, og der serveres frugt undervejs. Alt dette for en pris af 200,- kr. for henholdsvis efterårs- og forårssæson. Man kan prøve at være med et par gange, inden man melder sig ind.

JFS Idræt i dagtimerne er en del af Jelling forenede Sportsklubber (JfS), der samarbejder med Idræt i Dagtimerne i Vejle.
Arrangementet drives i øvrigt af frivillige, som sørger for alt det praktiske.

 

 

 

 

Indlæs flere