Velkommen til orienteringsløb og ski

Orienteringsløb og ski er for dig, der kan lide motion i naturen!

Orientering:

Orientering er om nogen idræt velegnet som hele familiens idræt. Man tager afsted til træning sammen, vil få nogle fælles oplevelser og sammen følges man igen hjem.

Vi har aktive medlemmer i alle aldre – fra 7-8 år til 78, og der er aktiviteter og træning for alle på alle niveauer – der er helt sikkert også noget for dig. Der kræves ikke meget udstyr til orientering og prisen på et medlemsskab er lav – så vi mener faktisk at orientering er ganske let at gå til!

Ved at dyrke orienteringsløb vil du kunne kombinere træning og motion i naturen med også at bruge hovedet og lære at finde vej ved hjælp af et kort.

OK Gorm har egne fine klubfaciliteter i Jelling Skov. Abrahamsens Gård ligger i cykelafstand fra Jelling og danner rammen om klubbens forskellige aktiviteter som de ugentlige træninger (normalt tirsdage), sociale aktiviteter mm.

Læs mere på OK Gorms hjemmeside under fanebladet Ny i klubben

Ski:

For at stå på ski skal der være sne. Det har vi ikke været begunstiget af de seneste år. Det betyder dog ikke, at Gorm ikke har en aktiv skiklub. Hvert år er flere af klubbens medlemmer deltagere i Vasaloppet. Klubben tager hvert år til Svarstad for deltagelse i Vindfjell løbet. Når ikke der er sne, trænes der på rulleski. Klubben råder over flere sæt til udlån.

Skiklubben GORM har ideelle rammer i og omkring Abrahamsens Gård. Her er der varmestue, som altid er åben for offentligheden, så man kan komme ind og nyde sin medbragte mad og kaffe. Der er desuden smørestald og gode omklædnings-faciliteter med sauna, som åbnes efter aftale.

Klubben har egen snescooter med sporslæde, som bruges til at præparere de op til 10 km spor, når sneen lægger sig i tilstrækkelige mængder. Løjpesystemet er placeret idyllisk på dele af golfbanen, og med afstikkere ind på skovvejene i Jelling Skov.

 

Læs mere på OK Gorms hjemmmeside under fanebladet Ski

Indlæs flere