Velkommen til JfS Senioridræt og Samvær

JfS senioridræt og samvær tilbyder aktiviteter i Gormshallen hver onsdag formiddag kl. 09.00-11.00 hele vintersæsonen fra først i  september til sidst i april måned.

Den nye sæson efteråret og forårssæson,  2023 – 2024, starter 6. september 2023 og slutter sidste onsdag den 24. april 2024.

Senioridræt er for seniorer fra 60 år og opefter, men yngre kan sagtens være med. Mød frem og vær med i et stort fællesskab, Der kræves ikke nogen forudsætninger.

Deltagerne får en grundig opvarmning på 35 – 40 min.
Du kan vælge mellem 2 forskellige opvarmninger og du kan skifte fra den ene til den anden opvarmning:

  • De meget mobile, der gerne vil have lidt fart på, varmer op med Bente Brudsgaard
  • De mobile, der gerne vil have et moderat tempo, varmer op med Karsten Kjær Her kan de knapt så mobile også være med

Ved opvarmningen får du varmet alle musklerne op. Er der øvelser, du ikke kan udføre på grund af et eller andet springer du over, og du bestemmer selv dit tempo. Er du knapt så mobil er der stillet stole frem så du kan gennemføre øvelserne der i det omfang du kan være med.

Efter opvarmningen spilles der forskellige spil i to haller – drivbold, håndbold på tværs af hallen med en skumbold, og fitness centret er åben. I fitness lokalet er der mulighed for at få instruktion. Ønsker du det, kan der spilles bordtennis og skumtennis.

Kl. 10.00 er der så en 30 min kaffepause. Der er et rundstykke – kaffe/te medbringes selv. Rundstykke er betalt gennem kontingentet ved tilmeldingen. Under kaffepausen synges der en sang, og der er et hyggeligt samvær.

Så er der yderligere 30 min, hvor der kan spilles hockey, badminton og soft tennis, – og igen er fitness centret åbent. Der er også et tilbud på 25 min spinning eller 30 min rygtræning. Kl. 10.55 ryddes der op – alle hjælper til og kl. 11.00 kan man gå hjem, og man har opnået en herlig motion.
Hvis man synes det er for megen motion på en dag, kan man jo gå hjem efter kaffen.

Kontingentet er 350 kr. for hver halvsæson.

Sæsonafslutninger

Hvert år slutter efterårssæsonen med en julefrokost og efter sidste aktivitetsdag i forårssæsonen sluttes sæsonen med en frokost.

Seniorbadminton

Tirsdag fra kl. 8:30-9:30 er der seniorbadminton i Gormshallens hal 1. Mød frem og find en makker eller tag din egen makker med. Dette indgår også i kontingentet for senioridræt om onsdagen.

Lidt om JfS senior idræt og samvær

Senioridræt startede i JfS helt tilbage i 1995 – den 25.oktober. Der var 28 medlemmer den første sæson og var på dette tidspunkt ikke en selvstændig afdeling. Først den 11. april 2005 blev det selvstændig med egen bestyrelse under navnet JfS Senioridræt og Samvær.
Samværet har altid været en meget stor del af aktiviteterne.
I dag er det en stor og velfungerende afdeling under JfS med mellem 120 og 130 medlemmer.
Senioridræt og Samvær havde således 25 års jubilæum den 25. oktober 2020 – pga. coronaen blev det først fejret 26. oktober 2021 med en stor fest med ca. 100 deltagere.