Ny bestyrelsesformand i Gormshallen

 

Gormshallens formand Bjarne Siersbæk har besluttet sig for at stoppe. Ny formand bliver Cathrin Tromborg Bræstrup.

Gormshallens hidtidige formand Bjarne Siersbæk har efter 4 1/2 år på posten besluttet sig for at stoppe i hallens bestyrelse og dermed også som formand. Beslutningen er blandt andet truffet for at få mere tid til familien.

– Efter corona-nedlukningen har jeg fået ekstra travlt på arbejde, og samtidig vil jeg også gerne have mere tid til familien og nogle af de fritidsaktiviteter, som jeg dyrker. Derfor jeg har brugt sommerferien på at overveje, om jeg kunne få det hele til at hænge sammen med også at være formand for hallen. Min konklusion er, at det kan jeg ikke. Derfor har jeg besluttet mig for at stoppe i bestyrelsen, siger Bjarne Siersbæk.

– Det har været 4 1/2 gode og spændende år med masser af udvikling og nye spændende projekter som for eksempel padelbane og springcenter, og jeg er helt tryg ved, at de øvrige bestyrelsesmedlemmer på bedste vis fortsætter det arbejde, vi har sat i gang, siger han.

De øvrige medlemmer af Gormshallens bestyrelse fik besked om beslutningen for nylig og holdt møde i går, hvor Cathrin Tromborg Bræstrup blev valgt som ny formand. 1. suppleant Peter Caspersen overtager den ledige plads i bestyrelsen.

Den nye formand takker Bjarne Siersbæk for den store indsats.

– Bjarne har leveret en kæmpe indsats. Han har været engageret og synlig og stået i spidsen for hallen i en periode, hvor der er sket rigtig meget. Det har været en stor opgave, og man skal huske på, at det er frivilligt arbejde, så selv om det er ærgerligt, at han stopper nu, har vi selvfølgelig respekt for hans beslutning om at prioritere sin tid på en anden måde, siger Cathrin Tromborg.

Bjarne Siersbæk fortsætter dog i den arbejdsgruppe, der står for projektet med de to nye padelbaner, som er lige på trapperne.

– Bjarne har sagt ja til at følge padel-projektet til dørs, og det er vi glade for. Det varer ikke længe, før vi kan tage det første spadestik. Det har taget lidt længere tid end forventet, at få de nødvendige tilladelser og formalia på plads, men vi skulle gerne kunne gå i jorden 1. september, og så tager det derfra nogle uger at bygge banerne, fortæller Cathrin Tromborg.

Udover padelbane-projektet vil den nye formand og halbestyrelsen arbejde videre med det kommende springcenter, som er på tegnebrættet og allerede har fået flotte bevillinger fra blandt andet sparekasse-fonden til at realisere projektet. Og så skal arbejdet med at få lavet en mere langsigtet strategi for hallen også følges til dørs.

– Jeg glæder mig til samarbejdet med JFS Fælles og alle afdelingerne, medarbejderne i hallen og ikke mindst brugerne selvfølgelig. Det er jo dem, vi er her for. Mit og bestyrelsens ønske er, at hallen skal være det naturlige samlingssted for bevægelse, fællesskab og sociale aktiviteter. Især det med at være fællesskabende og tage udgangspunkt i brugernes behov og tilfredshed er det, jeg kommer til at arbejde for, siger hun.

 

Om den nye formand:

Cathrin Tromborg er 47 år, født og opvokset i Jelling og har haft sin gang i hallen, siden hun var barn. Hun er selv flittig bruger af hallen, både når hun spiller håndbold, fodbold og tennis eller træner i fitnesscenteret.

Cathrin er til daglig kommunikationschef på Sygehus Lillebælt, og hun har været medlem af hallens bestyrelse siden februar 2020.

Velkommen til Gormshallen Jelling

Gormshallen er atter åbent efter Corona ned lukningen – vi glæder os til at se jer

Vi har fået ny bestyrelsesformand se mere under nyheder

Byens aktive samlingssted

Gormshallen er en selvejende institution, der har til formål at drive hal til gavn for idræts, forening og klublivet.
Derudover tilbyder Gormshallen også lokaler for møder, fester, samt kommunale, private og kommercielle arrangementer af forskellige størrelser og karakter.

Gormshallen har to idrætshaller, fitnesslokale, spinninglokale, skydebaner, e-sports lokale, stort udendørs idrætsanlæg med tennisbaner, Beach bane samt fodboldbaner. Derudover er der motionssti rundt om fodboldbanerne med udendørs træningsredskaber.

Hallen har 90 parkeringspladser, heraf 2 der er handicapparkering lige ved indgangen.
Vi opfordre til at man parkerer langs Kathrinelund og på pladsen ved Mølvangvej når p-pladsen er fyldt.

Kontakt gerne Gormshallen for dit næste møde, arrangement eller fest.

JETTE TORP – JULEKONCERTEN

 

Koncerten er udsat til 5 dec 2021

 

Jette Torp gæster Gormshallen i Jelling søndag den 5 december 2021  kl. 15

Med afsæt i CD’en JUL fra 2018 spiller trioen klassiske julesalmer, engelske og amerikanske Christmas Carols samt danske og nordiske julesange akkompagneret af guitar, cello, fløjte, sopransaxofon og smukt kor.

Fællessang med publikum er en naturlig del af koncerten, som også indeholder nyere julesange, heriblandt Jette Torps egen ”Julen er tilbage igen”.

 

Julen er mange ting. Den er selvfølgelig hygge, glæde, nærhed og fællesskab, men for mange af os minder julen os måske også om det, der var engang og vækker minder, sorg og savn ekstra stærkt til live i højtiden. Den del vil jeg også gerne berøre på mine julekoncerter,” siger Jette Torp.

 

Med sig har Jette to eftertragtede musikere – Live Johansson turnerer i år bl.a. med Mads Langer, Søren Huss og Bent Fabricius Bjerre, mens Jan Kaspersen rejser landet rundt med Rasmus Bjergs John Mogensen-koncert.

 

 

Arrangørerne sagde bl.a.:

….Tak herfra for en meget hyggelig aften. Celloen gav en blød varm tone som akkompagnementtil deres guitarer og klingede vildt godt sammen med deres stemmer. Jeg har ikke hørt andet end begejstrede udtalelser fra alle.

Grete Høj, Hornsyld/Bjerre Kirke

 

….Det var en dejlig, smuk og også rørende koncert! Masser af ros herfra – og fra publikummerne.

Helle Jørgensen, Musikchef, STUBhuset

 

…Koncerten var fantastisk og publikum kom i den julestemning de kom efter. I to timer blev vi forkælet med smukke og klassiske julesange. Ingen tvivl om at Jette Torp, Jan Kaspersen og Live Johansson nød at stå på scenen og spille.

Jeanette Dahl Pedersen, Centerdirektør, Taastrup Kulturcenter

 

Medvirkende:

Jette Torp: vokal & guitar

Jan Kaspersen: guitar, saxofon, kor og fløjte

Live Johansson: cello

 

www.jettetorp.dk                                                                                                     www.wedomusic.dk

 

Hverdagen i Gormshallen

Gormshallen bruges i hverdagen primært af idrætsafdelingerne under JFS samt skoler og institutioner i byen. Se hvilke tilbud de enkelte afdelinger tilbyder her på siden.

Derudover tilbyder Gormshallen, i frie timer, ferier og på helligdage ”åben hal” et koncept, hvor det er muligt at benytte hallen til forskellige spil og leg. Åben hal annonceres altid på vores infoskærm og i aktivitetskalenderen.

Bemærk at vi er et idrætscenter, som rummer mange aktiviteter og hallen på nogle tidspunkter står tom men er klargjort til næste aktivitet/arrangement og derfor ikke kan benyttes. Derfor opfordrer vi til man benytter sig at de åbne hal timer der er annonceret, så hallen altid er klar til de planlagte aktiviteter.

Åbningstider og bemanding i Gormshallen

Gormshallen er åbent alle dage hele året rundt fra kl. 7-23.

Fitness medlemmer har dog adgang fra kl. 05 via sidedøren

Gormshallen er som udgangspunkt bemandet, alle hverdage fra kl. 8 -15

Fra efterårsferien og frem til 1 april er hallen bemandet frem til kl. 20 på hverdage.

Lej Gormshallen til fest

Skal der være fest så lad os hjælpe med rammerne.

Hos os er der flere forskellige muligheder for lokaler og vi arrangerer gerne din næste tema, firma og private fest. Vi har som de eneste i området lokaler med plads op til 600 spisende gæster.
Kontakt os ved større arrangementer i hallerne – så skræddersyr vi et tilbud ud fra ønsker og behov.

Det gamle cafeteria
Festlokale beliggende i den ældre del af Gormshallen, med egen indgang og direkte udgang til overdækket terrasse, som kan benyttes hele året og med udsigt over fodboldstadion.

Det gamle cafeteria kan lejes på forsamlingshus basis, har et anretter køkken og service samt borde og polstrede stole til 60 personer.

Ungdomsfester i Det Gamle Cafeteria
Der kan afholdes ungdomsfester med maksimalt 80 deltagere i det gamle cafeteria

 

Mødelokaler
Festlokale beliggende på 1 sal lige i centrum af vores bygning.  Lyse lokaler hvor der er muligt at dække op til 70 personer. Let adgang til både toiletter og elevator så alle kan være med.

 

Hal 1 ”Den gamle hal ”
Den store hal til de store fester. Hallen er velegnet til koncerter, store private fester, tema og firmafester samt foredrag og andre større arrangementer. Kontakt os og lad os hjælpe med at få ideen til virkelighed. Hallen kan rumme op til ca. 800 personer.

 • Lokalet kan b.la. anvendes til
  • Efterskole elevfest
  • Tema fest
  • Bryllup
  • Firmaarrangement

 

Hal 2 ” den nye hal”

Den fleksible hal som kan deles og dermed tilpasses deltagerantallet. Hallen er velegnet til koncerter, store private fester, tema og firmafester samt foredrag og andre større arrangementer. Kontakt os og lad os hjælpe med at få ideen til virkelighed. Hallen kan rumme op til ca. 800 personer.

 • Lokalet kan b.la. anvendes til
  • Tema fest
  • Bryllup
  • Firmaarrangement
  • Privat fest
  • Ungdomsfest
  • Efterskole elevfest

Forespørgsel på leje af lokaler


Hvor mange personer skal deltage i festen?


Hvad er anledningen?


Hvis madlavning ønskes, hvad er så budget excl. drikkevarer?


Drikkevarer må medbringes til arrangementer i hallen, men vi kan også sørge for det.

Ønskes drikkevare?


Navn


Email


Telefon


Dato fra


Dato tilMad fra Gormshallen til jeres arrangement.

Gormshallen laver gerne maden til jeres næste arrangement, hvad enten i vælger at holde det hos os eller på en anden adresse.

Bemærk at alle priser er afhentningspriser og at der er dage hvor vi ikke har mulighed for at hjælpe med mad pga. store stævner/aktiviteter i hallerne.

Vi laver gerne mad ud fra specielle ønsker omkring menu, tema eller budget. Minimums bestilling er dog 25 personer, og kun muligt hvis det kan passes ind i vores kalender.

Send os en mail med dine ønsker, tidspunkt og dit budget, så vender vi tilbage til dig med mulighederne
info@gormshallen.dk

Kontrolrapport fra Fødevarestyrelsen

Vi er stolte af vores Elitesmiley i Gormshallen. Vi gør i dagligdagen alt for at leve op til fødevarestyrelses krav til håndtering af fødevarer – for både din og vores skyld

klik her og se de seneste rapporter fra kontrolbesøg

 

Udlejning service, borde og stole fra Gormshallen

Holdes festen hjemme er det muligt at leje service, borde og stole i Gormshallen.

Vi har alt hvad i skal bruge for at dække op.

Procedure ved udlejning
Udfyld formularen herunder, og send forespørgsel på de ting du har brug for.
Tryk på “send”
Vi tjekker om alt er ledigt, og vender tilbage hurtigst muligt.

Ved spørgsmål kan man ringe til Centerleder Annette Skov Poulsen på tlf. 23 49 60 38 eller skrive en mail til info@gormshallen.dk

Service afhentes efter aftale – typisk sidste hverdag inden arrangementet

Servicen afleveres senest 2 hverdage efter arrangementet efter aftale -hvorefter det optælles og der betales for lejen samt evt. erstatning.

Type Størrelse Pris pr. stk. Antal
Kage tallerken 17 cm 2,00 kr
Frokost tallerken 20,5 cm 2,00 kr.
Middagstallerken 24 cm 2,00 kr.
Underkop 14 cm 1,00 kr.
kop 1,00 kr.
Kaffekrus 2,00 kr.
Champagneglas/velkomst 2,00 kr.
Rødvinsglas Ballon 2,00 kr.
  Hvidvinsglas Ballon 2,00 kr.
Likørglas 2,00 kr.
Snapseglas 2,00 kr.
Øl/vandglas 2,00 kr.
Gaffel 1,00 kr.
Knive 1,00 kr.
Spiseske 1,00 kr.
Teske 1,00 kr.
Kagegaffel 1,00 kr.
Salt & Peber sæt 5,00 kr.
Termokande kaffe 10,00 kr.
Termokande the 10,00 kr.
Vandkande 10,00 kr.
Stol 10,00 kr.
Bord 1 x 2 m. på bukke 30,00 kr.

 
Dato fra:
Dato til:

Udlejning af mødelokaler i Gormshallen Jelling

Hold jeres næste møde eller kursus hos Gormshallen. Vi har lyse lokaler med moderne av-udstyr.

Mulighed for mødeforplejning – forskellige mødepakker.

I er velkommen til at kontakte os for mere information på info@gormshallen.dk eller tlf. 2349 6038.