23.10.21:

Så er der billetter til julekoncert med Jette Torp

2. søndag i advent giver Jette Torp julekoncert i Gormshallen. Læs mere om arrangementet, køb af billetter mm her https://jellingfs.dk/gormshallen/event-og-arrangementer/

Jette Torp giver julekoncert i Gormshallen

 

Ny bestyrelsesformand i Gormshallen

 

Gormshallens formand Bjarne Siersbæk har besluttet sig for at stoppe. Ny formand bliver Cathrin Tromborg Bræstrup.

Gormshallens hidtidige formand Bjarne Siersbæk har efter 4 1/2 år på posten besluttet sig for at stoppe i hallens bestyrelse og dermed også som formand. Beslutningen er blandt andet truffet for at få mere tid til familien.

– Efter corona-nedlukningen har jeg fået ekstra travlt på arbejde, og samtidig vil jeg også gerne have mere tid til familien og nogle af de fritidsaktiviteter, som jeg dyrker. Derfor jeg har brugt sommerferien på at overveje, om jeg kunne få det hele til at hænge sammen med også at være formand for hallen. Min konklusion er, at det kan jeg ikke. Derfor har jeg besluttet mig for at stoppe i bestyrelsen, siger Bjarne Siersbæk.

– Det har været 4 1/2 gode og spændende år med masser af udvikling og nye spændende projekter som for eksempel padelbane og springcenter, og jeg er helt tryg ved, at de øvrige bestyrelsesmedlemmer på bedste vis fortsætter det arbejde, vi har sat i gang, siger han.

De øvrige medlemmer af Gormshallens bestyrelse fik besked om beslutningen for nylig og holdt møde i går, hvor Cathrin Tromborg Bræstrup blev valgt som ny formand. 1. suppleant Peter Caspersen overtager den ledige plads i bestyrelsen.

Den nye formand takker Bjarne Siersbæk for den store indsats.

– Bjarne har leveret en kæmpe indsats. Han har været engageret og synlig og stået i spidsen for hallen i en periode, hvor der er sket rigtig meget. Det har været en stor opgave, og man skal huske på, at det er frivilligt arbejde, så selv om det er ærgerligt, at han stopper nu, har vi selvfølgelig respekt for hans beslutning om at prioritere sin tid på en anden måde, siger Cathrin Tromborg.

Bjarne Siersbæk fortsætter dog i den arbejdsgruppe, der står for projektet med de to nye padelbaner, som er lige på trapperne.

– Bjarne har sagt ja til at følge padel-projektet til dørs, og det er vi glade for. Det varer ikke længe, før vi kan tage det første spadestik. Det har taget lidt længere tid end forventet, at få de nødvendige tilladelser og formalia på plads, men vi skulle gerne kunne gå i jorden 1. september, og så tager det derfra nogle uger at bygge banerne, fortæller Cathrin Tromborg.

Udover padelbane-projektet vil den nye formand og halbestyrelsen arbejde videre med det kommende springcenter, som er på tegnebrættet og allerede har fået flotte bevillinger fra blandt andet sparekasse-fonden til at realisere projektet. Og så skal arbejdet med at få lavet en mere langsigtet strategi for hallen også følges til dørs.

– Jeg glæder mig til samarbejdet med JFS Fælles og alle afdelingerne, medarbejderne i hallen og ikke mindst brugerne selvfølgelig. Det er jo dem, vi er her for. Mit og bestyrelsens ønske er, at hallen skal være det naturlige samlingssted for bevægelse, fællesskab og sociale aktiviteter. Især det med at være fællesskabende og tage udgangspunkt i brugernes behov og tilfredshed er det, jeg kommer til at arbejde for, siger hun.

 

Om den nye formand:

Cathrin Tromborg er 47 år, født og opvokset i Jelling og har haft sin gang i hallen, siden hun var barn. Hun er selv flittig bruger af hallen, både når hun spiller håndbold, fodbold og tennis eller træner i fitnesscenteret.

Cathrin er til daglig kommunikationschef på Sygehus Lillebælt, og hun har været medlem af hallens bestyrelse siden februar 2020.

Velkommen til Gormshallen Jelling

Gormshallen er atter åbent efter Corona ned lukningen – vi glæder os til at se jer

Vi har fået ny bestyrelsesformand se mere under nyheder

Byens aktive samlingssted

Gormshallen er en selvejende institution, der har til formål at drive hal til gavn for idræts, forening og klublivet.
Derudover tilbyder Gormshallen også lokaler for møder, fester, samt kommunale, private og kommercielle arrangementer af forskellige størrelser og karakter.

Gormshallen har to idrætshaller, fitnesslokale, spinninglokale, skydebaner, e-sports lokale, stort udendørs idrætsanlæg med tennisbaner, Beach bane samt fodboldbaner. Derudover er der motionssti rundt om fodboldbanerne med udendørs træningsredskaber.

Hallen har 90 parkeringspladser, heraf 2 der er handicapparkering lige ved indgangen.
Vi opfordre til at man parkerer langs Kathrinelund og på pladsen ved Mølvangvej når p-pladsen er fyldt.

Kontakt gerne Gormshallen for dit næste møde, arrangement eller fest.

JETTE TORP – JULEKONCERT

Jette Torp gæster Gormshallen i Jelling søndag den 5 december 2021  kl. 15

2. søndag i advent er der for alvor mulighed for at komme i julestemning, når Jette Torp gæster Gormshallen. Sammen med Live Johansson og Jan Kaspersen spiller hun klassiske julesalmer, engelske og amerikanske Christmas Carols samt danske og nordiske julesange akkompagneret af guitar, cello, fløjte, sopransaxofon og smukt kor.

Fællessang med publikum er en naturlig del af koncerten, som også indeholder nyere julesange, heriblandt Jette Torps egen ”Julen er tilbage igen”.

Julen er mange ting. Den er selvfølgelig hygge, glæde, nærhed og fællesskab, men for mange af os minder julen os måske også om det, der var engang og vækker minder, sorg og savn ekstra stærkt til live i højtiden. Den del vil jeg også gerne berøre på mine julekoncerter,” siger Jette Torp.

Det er med andre ord den oplagte adventsgave.
Koncerten består af 2 sæt på hver 40 minutter. Der vil være mulighed for at købe blandt andet glögg og æbleskiver i pausen.

Billetter kan købes i Gormshallen.

Early bird (indtil 1. november): 175 kroner

Efter 1. november: 195 kroner

I døren: 250 kroner

Dørene åbner klokken 13.

Jette Torp giver julekoncert i Gormshallen

Arrangørerne sagde bl.a.:

….Tak herfra for en meget hyggelig aften. Celloen gav en blød varm tone som akkompagnementtil deres guitarer og klingede vildt godt sammen med deres stemmer. Jeg har ikke hørt andet end begejstrede udtalelser fra alle.

Grete Høj, Hornsyld/Bjerre Kirke

 

….Det var en dejlig, smuk og også rørende koncert! Masser af ros herfra – og fra publikummerne.

Helle Jørgensen, Musikchef, STUBhuset

 

…Koncerten var fantastisk og publikum kom i den julestemning de kom efter. I to timer blev vi forkælet med smukke og klassiske julesange. Ingen tvivl om at Jette Torp, Jan Kaspersen og Live Johansson nød at stå på scenen og spille.

Jeanette Dahl Pedersen, Centerdirektør, Taastrup Kulturcenter

 

Medvirkende:

Jette Torp: vokal & guitar

Jan Kaspersen: guitar, saxofon, kor og fløjte

Live Johansson: cello

www.jettetorp.dk

www.wedomusic.dkHverdagen i Gormshallen

Gormshallen bruges i hverdagen primært af idrætsafdelingerne under JFS samt skoler og institutioner i byen. Se hvilke tilbud, de enkelte afdelinger tilbyder, her på siden.

Derudover tilbyder Gormshallen i frie timer, ferier og på helligdage ‘åben hal’. Åben hal er et koncept, hvor det er muligt at benytte hallen til forskellige spil og leg.

Bemærk at vi er et idrætscenter, som rummer mange aktiviteter. Det betyder, at hallen på nogle tidspunkter godt kan stå tom, men alligevel ikke kan benyttes frit. Det skyldes som regel, at hallen er  gjort klar til næste næste aktivitet/arrangement. Derfor opfordrer vi til, at man benytter sig af de åbne haltimer, der bliver annonceret og respekterer, at hallen ikke kan benyttes på de øvrige tidspunkter. Vi sørger for løbende at holde hjemmesiden opdateret, så det fremgår, hvornår der er ‘åben hal’. Åben hal annonceres ligeledes altid på vores infoskærm og i aktivitetskalenderen.

Åbningstider og bemanding i Gormshallen

Gormshallen er åbent alle dage hele året rundt fra kl. 7-23.

Fitness medlemmer har dog adgang fra kl. 05 via sidedøren

Gormshallen er som udgangspunkt bemandet, alle hverdage fra kl. 8 -15

Fra efterårsferien og frem til 1 april er hallen bemandet frem til kl. 20 på hverdage.

Lej Gormshallen til fest

Skal der være fest, så lad os hjælpe med rammerne.

Hos os er der flere forskellige muligheder for lokaler og vi arrangerer gerne din næste tema, firma og private fest. Vi har som de eneste i området lokaler med plads op til 600 spisende gæster.
Kontakt os ved større arrangementer i hallerne – så skræddersyr vi et tilbud ud fra ønsker og behov.

Det gamle cafeteria
Festlokale beliggende i den ældre del af Gormshallen, med egen indgang og direkte udgang til overdækket terrasse, som kan benyttes hele året og med udsigt over fodboldstadion.

Det gamle cafeteria kan lejes på forsamlingshus basis. Det betyder, at du som udgangspunkt selv skal stå for det hele. Cafeteriet har et anretter køkken og service samt borde og polstrede stole til 60 personer.

 • Hvad kan jeg fejre i lokalet
  • Konfirmation
  • Fødselsdagsfest
  • Firmaarrangement
  • Julefrokost
  • Studenterfest
  • Barnedåb
 • Lejeprisen for det gamle cafeteria er 2250 kr.
  Obligatorisk slutrengøring 750 kr.
  Ekstra tid opdækning/oprydning pr. dag 500 kr.
 • Lejeperioden er fra kl. 08 på arrangementsdagen til kl. 06 næste dag.Det er muligt at tilkøbe ekstra tid til både oprydning og opdækning, dog kun hvis lokalet er ledigt de opadliggende dage ved booking. Dagen før fra kl. 15 eller dagen efter til kl. 14.
 • Depositum betales ved booking 1000 kr.
  Bookingen af lokalet er først gældende når depositum er indbetalt via MobilePay på 79157 – GORMSHALLEN udlejning, med navn og dato for arrangementet.
  Efter indbetaling af depositum fremsendes en kvittering for betaling og en faktura for lokaleje samt obligatorisk rengøring, som skal være betalt senest 8 dage før arrangementet.
 • Brug af hallen i forbindelse med leje af lokalet 500 kroner (dog kun muligt hvis hallen er ledig). Kan tidligst bookes 14 dage før.Aflyses arrangementet mindre end 4 uger før – tilbagebetales depositum ikke.

Ungdomsfester i Det Gamle Cafeteria
Der kan afholdes ungdomsfester med maksimalt 80 deltagere i det gamle cafeteria

 

Mødelokaler
Festlokale beliggende på 1 sal lige i centrum af vores bygning.  Lyse lokaler hvor der er muligt at dække op til 70 personer. Let adgang til både toiletter og elevator så alle kan være med.

 

Hal 1 ”Den gamle hal ”
Den store hal til de store fester. Hallen er velegnet til koncerter, store private fester, tema og firmafester samt foredrag og andre større arrangementer. Kontakt os og lad os hjælpe med at få ideen til virkelighed. Hallen kan rumme op til ca. 800 personer.

 • Lokalet kan b.la. anvendes til
  • Efterskole elevfest
  • Tema fest
  • Bryllup
  • Firmaarrangement

 

Hal 2 ” den nye hal”

Den fleksible hal som kan deles og dermed tilpasses deltagerantallet. Hallen er velegnet til koncerter, store private fester, tema og firmafester samt foredrag og andre større arrangementer. Kontakt os og lad os hjælpe med at få ideen til virkelighed. Hallen kan rumme op til ca. 800 personer.

 • Lokalet kan b.la. anvendes til
  • Tema fest
  • Bryllup
  • Firmaarrangement
  • Privat fest
  • Ungdomsfest
  • Efterskole elevfest

Forespørgsel på leje af lokaler


Hvor mange personer skal deltage i festen?


Hvad er anledningen?


Hvis madlavning ønskes, hvad er så budget excl. drikkevarer?


Drikkevarer må medbringes til arrangementer i hallen, men vi kan også sørge for det.

Ønskes drikkevare?


Navn


Email


Telefon


Dato fra


Dato tilUdlejning service, borde og stole fra Gormshallen

Holdes festen hjemme er det muligt at leje service, borde og stole i Gormshallen.

Vi har alt hvad i skal bruge for at dække op.

Procedure ved udlejning
Udfyld formularen herunder, og send forespørgsel på de ting du har brug for.
Tryk på “send”
Vi tjekker om alt er ledigt, og vender tilbage hurtigst muligt.

Ved spørgsmål kan man ringe til Centerleder Annette Skov Poulsen på tlf. 23 49 60 38 eller skrive en mail til info@gormshallen.dk

Service afhentes efter aftale – typisk sidste hverdag inden arrangementet

Servicen afleveres senest 2 hverdage efter arrangementet efter aftale -hvorefter det optælles og der betales for lejen samt evt. erstatning.

Type Størrelse Pris pr. stk. Antal
Kage tallerken 17 cm 2,00 kr
Frokost tallerken 20,5 cm 2,00 kr.
Middagstallerken 24 cm 2,00 kr.
Underkop 14 cm 1,00 kr.
kop 1,00 kr.
Kaffekrus 2,00 kr.
Champagneglas/velkomst 2,00 kr.
Rødvinsglas Ballon 2,00 kr.
  Hvidvinsglas Ballon 2,00 kr.
Likørglas 2,00 kr.
Snapseglas 2,00 kr.
Øl/vandglas 2,00 kr.
Gaffel 1,00 kr.
Knive 1,00 kr.
Spiseske 1,00 kr.
Teske 1,00 kr.
Kagegaffel 1,00 kr.
Salt & Peber sæt 5,00 kr.
Termokande kaffe 10,00 kr.
Termokande the 10,00 kr.
Vandkande 10,00 kr.
Stol 10,00 kr.
Bord 1 x 2 m. på bukke 30,00 kr.

 
Dato fra:
Dato til:

Udlejning af mødelokaler i Gormshallen Jelling

Hold jeres næste møde eller kursus hos Gormshallen. Vi har lyse lokaler med moderne av-udstyr.

Mulighed for mødeforplejning – forskellige mødepakker.

I er velkommen til at kontakte os for mere information på info@gormshallen.dk eller tlf. 2349 6038.

Reklameskilte på væggen i Gormshallen

Vil i skabe lokal opmærksomhed og blive set, så er et reklameskilt i Hallen et godt sted at starte.

VPS Rengøring

Nordkrogen 1
7300 Jelling

Tlf: 2835 9519
www.vps-rengoering.dk

Brdr. Højrup A/S

Skovgade 20
7300  Jelling
www.brdrhojrup.dk

Nybolig

Gorms Torv 3
7300 Jelling
www.nybolig.dk

AC-EL-installation ApS

Bellevuevej 1
7100 Vejle
www.ac-el.dk

Dansk Maskincenter Jelling

Østkrogen 1
7300 Jelling
Tlf: 7587 1700
www.dmcas.dk

Boligbutikken Jelling

Stationsvej 8E
7300 Jelling
Tlf.: 7572 7444
www.boligbutikkerne.dk

Murermester jesper Højrup

Mølvangvej 52
7300 Jelling
Tlf. 2729 2 54 / 7587 2354

SuperBrugsen

Mølvangvej 2
7300 Jelling
Tlf. 7587 1411
Åbningstider: 08.00-20.00 hver dag

Knuds Auto

Vejlevej 59
7300 Jelling
Tlf.7587 1283 / 2082 4169
www.knuds-auto.dk

Jelling VVS & Maskinteknik ApS

Nordkrogen 11
7300  Jelling
Tlf.: 7529 8066
www.jellingvvs.dk

Gadbjerg Kloakservice ApS

Industriparken 9
7321 Gadbjerg
Tlf: 7587 6044 (Døgnvagt)
www.gadbjerg-kloakservice.dk

Skovdal Kro

Fårupvej 23
7300 Jelling
Tlf.: 7587 1781
www.skovdalkro.dk

VVS Jørgen Højrup

Fårupvej 15
7300 Jelling

Tlf: 2084 0575
Web

Petrowsky

Sadelmagervej 24
7100 Vejle
Tlf: 7572 0444
www.petrowsky.dk

Jensens Truckservice

Rødeskolevej 1
7300 Jelling
Tlf. 2132 2524

Murer- og entrepenørfirma Ove Rasmussen

Mindstrupvej 3
7300 Jelling
Tlf.: 7587 3016
Mob: 2045 4028
www.murermesterove.dk

Fårup Sø Kiosk

Fårupvej 46
7300 Jelling
Tlf. 2763 1809

www.faarupsoekiosk.dk

Jelling EL-Tekniq

Mølvanggårdsvej 5
7300 Jelling
Tlf. 2445 4172

www.jellingel-tekniq.dk

Fårup Sø Kiosk

Nordkrogen 19
7300 Jelling
Tlf. 7587 1744

www.jellingbogtrykkeri.dk

Flinker’s Auto-Center

Svinget 2
7300 Jelling
Tlf. 7587 1515
www.fac.dk

Byens Polering

Skovbøllingvej 13
7300 Jelling
Tlf. 8282 3463

www.byens-polering.dk

Jelling Radio & TV

Stationsvej 15
7300 Jelling
Tlf. 7587 2144

Web