Træning torsdag kl. 18.00

Er du nystartet løber eller meget erfaren løber kan vi tilbyde dig individuelt tilpasset træning på et af vores 4 niveauinddelte hold. Vi mødes ved Gormshallen, Kathrinelund 1. Torsdagstræningen starter med fælles opvarmning, hvorefter man vælger hvilket hold man vil løbe på. Vi træner ca. en time på alle hold. Trænerne guider gerne i forhold til at finde det hold som passer til løberen. Man er velkommen til at skifte mellem holdene fra gang til gang alt efter dagsformen. Træningen bliver ledet af lokale trænere, som har deltaget i løbeuddannelsen ved DGI Sydøstjylland.

Du kan vælge at træne på nedenstående hold:

Begynd og løb

Vil du gerne i gang med at løbe er holdet for dig. Vi veksler mellem løb og gang. Træningen varer fra 45- 60 min. Vi træner efter et 12 ugers program udviklet af DGI. På de 12 uger kan du lære at løbe i ca. 1/2 time og for manges tilfælde omkring 5 kilometer. Du får hjælp med at tilrettelægge din egen træning.

Tempo og løb

Træningen tilrettelægges med variation. Vi løber med temposkift, krydrer turene med  interval- og bakketræning og forskellige fartlege. På holdet er målet at forbedre sig. I perioder er der særligt fokus på kondition og tempo. I andre perioder er der mere fokus på udholdenhed og styrke. På en træningsaften løber vi 5-7 km.

Turbo og løb

Vi løber i varieret tempo med vægt på forskellige former for interval. Intervallerne er typisk et mix af bakketræning samt turbointervaller. Vi løber ca. 7-10 km på en træningsaften.

Trænere

Brigitte Kroman
Hanne Normann Toft Christensen
Heidi  Heindorf Danielsen
Helle Madsen
Karina Nicolaisen