JETTE TORP – JULEKONCERT

Jette Torp gæster Gormshallen i Jelling søndag den 5 december 2021  kl. 15

2. søndag i advent er der for alvor mulighed for at komme i julestemning, når Jette Torp gæster Gormshallen. Sammen med Live Johansson og Jan Kaspersen spiller hun klassiske julesalmer, engelske og amerikanske Christmas Carols samt danske og nordiske julesange akkompagneret af guitar, cello, fløjte, sopransaxofon og smukt kor.

Fællessang med publikum er en naturlig del af koncerten, som også indeholder nyere julesange, heriblandt Jette Torps egen ”Julen er tilbage igen”.

Julen er mange ting. Den er selvfølgelig hygge, glæde, nærhed og fællesskab, men for mange af os minder julen os måske også om det, der var engang og vækker minder, sorg og savn ekstra stærkt til live i højtiden. Den del vil jeg også gerne berøre på mine julekoncerter,” siger Jette Torp.

Det er med andre ord den oplagte adventsgave.
Koncerten består af 2 sæt på hver 40 minutter. Der vil være mulighed for at købe blandt andet glögg og æbleskiver i pausen.

Billetter kan købes i Gormshallen.

Early bird (indtil 1. november): 175 kroner

Efter 1. november: 195 kroner

I døren: 250 kroner

Dørene åbner klokken 13.

Jette Torp giver julekoncert i Gormshallen

Arrangørerne sagde bl.a.:

….Tak herfra for en meget hyggelig aften. Celloen gav en blød varm tone som akkompagnementtil deres guitarer og klingede vildt godt sammen med deres stemmer. Jeg har ikke hørt andet end begejstrede udtalelser fra alle.

Grete Høj, Hornsyld/Bjerre Kirke

 

….Det var en dejlig, smuk og også rørende koncert! Masser af ros herfra – og fra publikummerne.

Helle Jørgensen, Musikchef, STUBhuset

 

…Koncerten var fantastisk og publikum kom i den julestemning de kom efter. I to timer blev vi forkælet med smukke og klassiske julesange. Ingen tvivl om at Jette Torp, Jan Kaspersen og Live Johansson nød at stå på scenen og spille.

Jeanette Dahl Pedersen, Centerdirektør, Taastrup Kulturcenter

 

Medvirkende:

Jette Torp: vokal & guitar

Jan Kaspersen: guitar, saxofon, kor og fløjte

Live Johansson: cello

www.jettetorp.dk

www.wedomusic.dk