Hold

Vi har et bredt udvalg af hold, som du med et medlemsskab i JFS-Fitness kan benytte dig af.

Indoor cykling: Vi har forskellige hold og vi tilgodeser altid
vores medlemmer, så du kan cykle med på alle hold. Vi kører med Watt-træning og efter intensitetsskalaen.
Vi kører Watt-Test flere gange om året, så du kan se om formen går i den rigtige retning.

JumpingFitness: Træning på mini-trampoliner med høj intensitet for alle aldre

CrossGym: Vil du træne crossfitness ? i daglig tale det samme som Crossfit. Formålet med træningen, er at skabe den fuldkomne træning. Du vil opleve måske at være god til én øvelse og have større udfordringer med andre. Men for alle niveauer kommer sveden helt sikkert på panden. I Crossfitness træner vi hele kredsløbet og på den måde styrker hele kroppen. I stedet for kun at træne én muskel isoleret, aktiveres alle de store muskelgrupper.

MTB: Indtil engang i september kører vi stadig onsdag aften. Vi cykler én til halvanden time og træningen tilpasses så alle kan være med

Yoga: Yoga er for dig der gerne vil arbejde med balance både i krop og sind. Samtidig arbejdes der
med fleksibilitet, smidighed og styrke ved hjælp af vejrtrækning i et langsomt og roligt tempo.
Alle kan være med

Yoga og mobilitet: Yoga for dig som ønsker at styrke din kropsbevidsthed samt smidiggøre og styrke led og muskler i hele kroppen. Vejrtrækningen er i fokus & de fleste øvelser er kendte Hatha Yoga øvelser, kombineret med en dynamisk mobilitets øvelse.

Yoga-kroppen i balance: Yogainspireret træning med fokus på brug af åndedrættet. Der arbejdes med grundlæggende kropsspænding og kropsbevidsthed gennem styrke- og smidighedsøvelser samt afspænding. Træningen er for alle – uanset alder og eventuelle skader. Kun mulig i perioder

Kettlebeell: Der er to hold, begyndere og øvede. Funktionel træning med fokus på høj puls, fedtforbrænding og styrketræning. Vi bruger som udgangspunkt vores egen vægt som modstand, men vil også bruge andet udstyr. Holdet minder lidt om kettleCross, her er blot mere fokus på kondition og fedtforbrænding. Begynderholdet er en god indgangsvinkel til både KettleCross og CrossGym-Kettle.

 

Velkommen til JFS-Fitness

Tilmelding og betaling

Det er en forudsætning at du er fyldt 15 år, for at blive medlem i vores fitnesscenter.

Vi har gjort det nemt for dig at købe medlemsskab eller booke det hold du lige har lyst til at træne på i dag – følg link til tilmelding og betaling:

Køb medlemsskab og book hold

Når du bruger din nøgle med klippekort, så gælder dit klip i 3 timer, så du kan sagtens gå ud og ind af fitnesscentret i de 3 timer.

Det betyder også, at hvis du er tilmeldt et hold, som vare en time, så har du stadig tid til at gå i fitnesscentret.

Når du har en nøgle med månedskort, er der ubegrænset mulighed for at træne i fitnesscentret fra kl. 5.00 – 23.00, samt ubegrænset adgang for at tilmelde dig alle vores hold.

Er du helt ny som medlem, så skal du have en nøgle for at komme ind i vores center.

Du kan indmelde dig vis ovenstående link. Men du kan også blive indmeldt ved fremmøde centeret i vores kontortid, som er tirsdage kl. 18:30 – 19:30.

Vi tager ikke imod Dankort i centeret, men du kan altid oprette dig som medlem hjemmefra via din pc, hvor du kan betale med Dankort inden fremmøde. Derefter skal du blot møde op, for at få udleveret nøglebrik i kontortiden eller kontakte:

Henriette Houmann på tlf.: 4091 2239 eller mail: hh@campusvejle.dk

 

At være her er frivilligt ☺

Alle os der er instruktører og bestyrelse, er det fordi vi synes, at det er givende og sjovt at være frivillige ☺

MEN vi har brug for, at I hjælper os med, at vi kan holde stedet ryddeligt for alle dem, der kommer efter os.

Tak for hjælpen ☺

Ordensregler

Der er plads til alle i Jelling Fitness, men for vi kan trives i harmoni, takt og tone med hinanden har vi 10 ordensregler, som alle medlemmer skal følge:

1. Medlemskabet er personligt

Adgang- og medlemsnøgle er personlig og benyttes til at åbne for adgangen til Jelling Fitness.
Det er forbudt at lade andre træne på sit personlige kort.
Misbrug medfører bortvisning og karantæne på 3 måneder, uden mulighed for refusion af kontingent.
Instruktører som bestyrelsesmedlemmer fører løbende kontrol.
Ingen aktiv nøgle – ingen træning!

2. Alle skal tjekke ind
ALLE medlemmer, der benytter Jelling Fitness skal registrere sin nøgle (ved indgangen til centret) i nøglelæseren ved fremmøde.

Holdtræning tilmeldes/afmeldes via http://jellingfs.halbooking.dk ved login på hjemmesiden. Afmelding skal ske senest 2 timer før tid.

3. Træning i centret
Al træning foregår på eget ansvar.  Du er selv ansvarlig for at være i en helbredstilstand der tillader træning og deltagelse i aktiviteterne i Jelling Fitness. Jelling Fitness kan ikke drages til ansvar for eventuelle skader.

Ved medlemsskab accepterer man centrets åbningstider, tyveriforanstaltninger samt videoovervågning.

 4. Omklædning og træningstøj

ALLE medlemmer der træner skal være omklædt. Det vil bl.a. sige, at træningen skal foregå i træningstøj.

Cowboybukser o.l. er ikke tilladt.
Der må ikke trænes i tøj, der kan virke anstødeligt på andre ligesom bar overkrop ikke er tilladt.
Bare tæer (undtaget visse former for holdaktiviteter) og udendørssko er naturligvis heller ikke tilladt i træningsområdet.

Tasker og tøj SKAL opbevares i reol og knagerækker ved indgangen.

5. Brug håndklæde
Vis hensyn. HUSK håndklæde til at aftørre maskinerne. Hvis du har svedt meget brug sprit fra sprayflaskerne og tør efter. Udstyr og faciliteter skal ryddes op, efterhånden som din træning skrider frem.

6. Ingen mobilsnak
Samtale i mobiltelefon er ikke tilladt i træningssalen. Vi henstiller til, at man går udenfor på fællesarealet.

7. Ingen rygning
Det er ikke tilladt at ryge i eller på Fitnesscentrets faciliteter eller idrætsanlæggets indendørsarealer.

8. Børn i centret
Børn er af sikkerhedshensyn ikke tilladt i træningslokale.
Der henvises til at børn benytter sig af fællesareal uden for træningslokale.

9. Følg de generelle anvisninger i centret
Anmodning og henvisninger fra instruktørerne/rengøringspersonale, bestyrelsen, informationstavlen skal altid følges.

10. Vis hensyn
Vis hensyn til omgivelserne og andre medlemmer. Støjende, provokerende eller stødende adfærd over for andre medfører bortvisning.

 

Sidste nyt fra Bestyrelsen

Formandens beretning 2017

Et kalenderår er rundet  2017 har igen været et rigtig travlt år for bestyrelsen i JFS-Fitness – og året har budt på nye spændende udfordringer, hvor frivillighed var en af hovedoverskrifterne.

Bestyrelsen har holdt mange møder gennem det forgangne år – nogle af emnerne har været:

 • strategi for JFS-Fitness
 • nye investeringer til hold og center
 • vedligeholdelse af eksisterende maskinpark
 • ny aftale om rengøring
 • ny aftale med Klinik for Fysioterapi
 • nye hold – JumpingFitness samt lukkede hold, hvor fokus er at skabe nye vaner
 • medlemsdeltagelse i arrangement (Lægen flytter ind) – arrangeret af Gormshallen
 • børneattester – vi tillod at unge under 15 kunne deltage på hold (ikke fri træning i centeret) sammen med deres forældre.
 • haltider – gik ikke helt som vi ønskede, men vi fik det bedste ud af det
 • velkomstfolder skabt til nye medlemmer
 • ny hjemmeside
 • og alt det andet som hører bestyrelsesarbejdet til…

Sidste gang vi havde generalforsamling fortalte vi, at JFS-Fitness havde tilkendegivet positivt, at vi gerne vil samarbejde med Gormshallen:

 • med de ressourcer vi har
 • ud fra det der er muligt ud fra intentionerne i forretningsgrundlaget baseret på frivillighed
 • uden at blande frivillig forening og kommerciel forretning

JFS-Fitness har deltaget i møder foranlediget af Gormshallen – i relation til hallens tanker og ønsker om udbygning og ombygning. Vi tror på at Gormshallen på et tidspunkt kommer tilbage med en løsning som JFS-Fitness kan tage aktiv del i.

JFS-Fitness har arbejdet på at nedfælde en strategi for vores frivillige forening – Strategien understøtter vigtigheden af at vi bidrager gennem vores aktiviteter til at der er tilbud til de fleste og meget gerne at der skaber meraktivitet i Gormshallen.

Det er målet at vi med en strategi for JFS-Fitness, har et længere perspektiv på det vi gør. Det skal være noget som rækker længere frem end ét år. Fremtidige strategiske tiltag skal ske ud fra den helhedstænkning vi har anlagt, samtidig med at vi overholder reglerne for det at drive en frivillig forening af ikke kommerciel karakter.

Samtidig skal det videst muligt ramme ønskerne fra vores brugere, samtidig med at det skal være i tråd med det, som vores frivillige instruktører kan bistå og arbejde med – så det står mål med vores ressourcer.

JFS-fitness er afhængig af frivilligheden og vi efterlyser flere frivillige instruktører. Vi kan ikke skabe nye hold uden viljen fra en frivillig instruktør.

JFS-Fitness vil gerne understøtte med uddannelse når det er til noget, hvor medlemmerne i lang tid efterfølgende får gavn af det. Samtidig prøver vi, at sikre tid i frie lokaler, hvor det er muligt i samarbejde med Gormshallen gennem JFS-Fælles.

Målet for JFS-Fitness er at bruge indtægter fra kontingent, på vores medlemmer gennem diverse tiltag som gavner og udvikler centeret.

Bestyrelsen for JFS-Fitness har helt konkret bakket op om bl.a. arrangementer, som “Lægen flytter ind” og i 2018 “Luk munden og let røven” med Christian Bitch. Vi har i begge tilfælde tilbudt vores medlemmer i JFS-Fitness, at de kunne deltage frit – Målet er på den måde at give noget tilbage til vores medlemmer.

Vi lejer vores maskiner ud til Klinik for Fysioterapi – og vi er i færd med at lande en ny aftale efter at den gamle er udløbet. Vi har hver tirsdag og onsdag tryk på brugen af fitnesslokale og spinnings-lokale til henholdsvis, Idræt i dagtimerne og senioridræt.

Bestyrelsen i JFS-Fitness besluttede i 2017 at investere i forskellige tiltag til fitnesscenteret. Vi har allerede rigtig mange faciliteter, som gør det muligt for enhver der kommer i centeret, at finde lige netop de redskaber og maskiner, som understøtter deres individuelle træning – som et fitnesscenter bør tilbyde. Vi er meget bevidste om, at vi er i skarp konkurrence med nabobyerne, som enten har tilsvarende eller bedre faciliteter, så vi gør hvad vi kan for at holde på de trænende i byen.

Vi har investeret i en ny romaskine og to nye Skill Mills, som gør det ud for de gamle løbebånd. De har fået en god modtagelse og udfordrer helt sikkert på en ny måde ved at være uden motor og alene drevet af den indre rugbrødsmotor.

Vi har fået et helt nyt hold med en energisk pige i spidsen – JumpingFitness. Hertil har vi indkøbt 13 trampoliner og det hele foregår i første del af spinningslokalet – og giver os mulighed for at udnytte den ledige kapacitet der er mellem spinningstimerne.

Bestyrelsen vil meget gerne kommunikere med vores medlemmer. Men vi vil også rigtig gerne ud i nærområdet og kommunikere med de der endnu ikke er nået frem til aktiviteterne i Gormshallen. Vi tror på, at der stadig er borgere i Jelling og omegn, som endnu ikke har opdaget de utallige tilbud som JFS-Fitness byder på.

Det er et klart mål for JFS-Fitness, at sikre et alsidigt udbud, som kan favne flest muligt. Men vi i bestyrelsen må også sande, at en forening baseret på frivillighed kan være udfordret af, at ikke alle er tilfredse med alt, hvad vi gør eller den hastighed vi arbejder med. Vi mærker, at rigtig mange er tilfredse – og så er der nogen som ikke forstår, at vi ikke bare kan fikse maskinerne fra dag til dag / uge til uge.

Vi har fået mange gode forslag fra vores medlemmer og vi har drøftet med vores instruktører, hvad de fornemmer og mener at vi i fremtiden skal fokusere på.

Det betyder at vi har et katalog af interessante emner, som vi i 2017 har arbejdet med og som vi fortsætter med i 2018. Der er meget at arbejde med for bestyrelsen og i frivillighedens navn må vi sande at det bare tager lidt længere tid at nå det hele i fritiden.

Vi vil i løbet af 2018 lave en forespørgsel blandt den brede befolkning i Jelling om, hvad der skal til for, at de synes, at det er attraktivt at blive medlem i JFS-Fitness J Vi ønsker at finde ud af om der er noget vi kan gøre for at gøre opmærksom på vores eksistens, hvad vi kan gøre bedre og mere af.

Den nye hjemmeside betyder at bestyrelsen skal i arbejdstøjet i 2018, med henblik på at få styrket informationen og kommunikation. Det er vigtigt med god kommunikation og information til vores medlemmer og instruktører. Vi har fokus på at vi bliver bedre til at kommunikere:

 • “hvorfor” når vi igangsætter nye tiltag
 • “hvordan” som kræver mere frivillig arbejdskraft
 • “hvad” at ting sker ud fra strategien og en helstøbt planlægning til gavn for vores aktive medlemmer

Fokus er at vi hele tiden kan blive bedre til at kommunikere ud.

Vi er afhængige af tilfredse medlemmer – uden dem er der ikke et JFS-fitness. Vores undersøgelse i 2016 afslørede, at der var overvejende stor tilfredshed fra vores brugere – i 2018 kommer vi til at spørge igen.

Tak for året der er gået – vi glæder os til 2018

 

Vedtægter

Vedtægter – Redigeret 8/2-18

§1. Navn

Foreningens navn er: Jelling Fitness.

Foreningens hjemsted er Jelling. Foreningen er en underafdeling af Jelling forenede Sportsklubber (JFS), med hvem foreningen samarbejder, og hvis regler Foreningen er underlagt.

§2. Formål

Foreningens formål er:

• at skabe interesse for og udbrede kendskabet til fitness og tilhørende holdaktiviteter.

• at fremme sundheden for sine medlemmer.

• at skabe en aktiv og positiv ånd omkring foreningen og dens arbejde.

• at skabe og styrke sammenholdet blandt medlemmer, instruktører og bestyrelse.

§3. Optagelse af medlemmer

Stk. 1.

Enhver person, som er fyldt 15 år og kan tilslutte sig Foreningens formål kan optages som medlem.

Stk. 2.

Æresmedlemmer kan på bestyrelsens forslag vælges ved en generalforsamling.

Stk. 3.

Indmeldelse sker ved henvendelse i Foreningens fastlagte kontortid eller efter nærmere aftale.

§4. Kontingent

Stk. 1.

Kontingentpriser fastsættes af bestyrelsen.

Stk. 2.

Kontingenttyperne fastsættes af bestyrelsen en gang årligt og fremlægges til orientering på

Generalforsamlingen sammen med fremlæggelse af budget.

Stk. 3.

Når særlige forhold taler derfor, kan bestyrelsen fritage medlemmer for kontingent.

Stk. 4.

Et medlem regnes som aktivt når der er aktiv nøglebrik.

§5. Medlemsforpligtelser

Stk. 1.

Ethvert medlem er forpligtet til at overholde Foreningens regler samt alle beslutninger truffet af bestyrelsen eller af hovedforeningens bestyrelse. Endvidere er ethvert medlem forpligtet til at overholde alle regler i de organisationer, som foreningen er medlem af, samt til enhver tid repræsentere foreningen på en værdig måde.

Stk. 2.

Foreningens medlemmer er forpligtede til at rette sig efter de af bestyrelsen til enhver tid fastsatte ordensregler og behandle Foreningens maskiner og udstyr på forsvarlig og redelig måde og under ansvar om erstatningskrav efter almindelige erstatningsregler.

Stk. 3.

Foreningens medlemmer er forpligtede til at behandle andre medlemmer og centrets personale på en ordentlig og respektfuld måde. Anvisninger fra personalet skal til enhver tid følges.

Stk. 4.

Foreningens medlemmer er endvidere underlagt regler for større idrætssammenslutninger, som Foreningen måtte være medlem af herunder Jelling Forenede Sportsklubber (JFS), DIF/DGF og DGI.

Stk. 5.

Foreningens medlemmer er underlagt reglerne i foreningens samarbejde med Anti Doping Danmark. Som medlem er man forpligtiget til på ethvert tidspunkt at lade sig dopingteste, når man befinder sig i foreningens lokaler. Hvis et medlems adfærd giver mistanke om dopingmisbrug, kan vedkommende udelukkes fra Foreningen alene på baggrund af mistanke på samme vis som positiv test. Er testen positiv udelukkes medlemmet jfr. afgørelse fra Antidoping Danmark af Foreningen for en periode på 2 år, og uden mulighed for refusion af kontingent.

§6. Udelukkelse af medlemmer

Stk. 1.

Overtrædelse af § 5 kan medføre udelukkelse af Foreningen ved en bestyrelsesbeslutning. Udelukkelse kan af medlemmet ankes til endelig beslutning på ekstraordinær generalforsamling i Foreningen.

Stk. 2.

Bestyrelsen kan desuden udelukke et medlem af Foreningen, når der findes særlig grund hertil, eller hvis ¼ af Foreningens stemmeberettigede medlemmer skriftligt opfordrer hertil.

Stk. 3.

Personen, som udelukkelsessagen vedrører, skal have mulighed for at kommentere spørgsmål ved personligt fremmøde til bestyrelsesmødet eller ved skriftlig indsigelse forud for bestyrelsens møde.

§7. Generalforsamling

Stk. 1.

Generalforsamlingen er Foreningens øverste myndighed.

Stk. 2.

Ordinær generalforsamling afholdes hvert år jf. retningslinjer i Jelling forenede Sportsklubber.

Stk. 3.

Enhver generalforsamling indkaldes jf. retningslinjer i Jelling forenede Sportsklubber.

Stk. 4.

Forslag, der ønskes optaget på dagsordenen, må være Foreningens formand i hænde skriftligt senest 14 dage før afholdelse af generalforsamlingen. Valg til bestyrelsen skal ligeledes indsendes skriftligt.

Stk. 5.

Stemmeberettiget og valgbar er ethvert aktivt medlem jvf. § 4 stk. 4. Instruktører er stemmeberettigede og valgbare i kraft af deres erhverv i Foreningen.

Stk. 6.

Der kan kun stemmes ved personligt fremmøde. Generalforsamlingen er beslutningsdygtig uden hensyn til de fremmødtes antal, når den er lovligt indvarslet.

Stk. 7.

En person kan kun vælges, hvis denne er tilstede, eller hvis der foreligger skriftligt samtykke.

Stk. 8.

På generalforsamlingen vælges for 2 år ad gangen formand, næstformand og kasserer som afgår således: Formand ved ulige årstal, næstformand og kasserer ved lige årstal. Menige bestyrelsesmedlemmer vælges ligeledes for 2 år ad gangen.

Stk. 9.

Dagsordenen for den ordinære generalforsamling skal mindst indeholde følgende punkter:

1. Valg af dirigent og referent.

2. Afdelings formand aflægger beretning om Foreningens virksomhed i det forløbne år

3. Forelæggelse af det reviderede regnskab.

4. Kassereren fremlægger budget.

5. Indkomne forslag (forslagsstilleren skal være repræsenteret).

6. Valg af bestyrelsesmedlemmer

7. Evt. valg af udvalg, suppleanter, repræsentanter, intern revisor m.v.

8. Eventuelt.

Stk. 10.

Beslutninger på generalforsamlingen træffes med almindeligt stemmeflertal, dog med undtagelse af forslag til vedtægtsændringer (jf. §11).

Stk. 11.

For generalforsamlingen udarbejdes et referat.

Stk. 12.

Ekstraordinær generalforsamling skal afholdes, dersom en generalforsamling, bestyrelsen eller mindst 30 stemmeberettigede medlemmer kræver det. Forslag fra medlemmerne skal skriftligt tilsendes bestyrelsen med angivelse af dagsorden. Bestyrelsen er da pligtig til at lade afholde ekstraordinær generalforsamling senest 30 dage efter at begæringen herom er fremsat. Med mindst 14 dages varsel skal indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling med angivelse af dagsorden offentliggøres som de ordinære generalforsamlinger.

§8. Bestyrelsen

Stk. 1.

Foreningens bestyrelse består af min. 5 og maks. 9 medlemmer. Ud over de på generalforsamlingen valgte formand, næstformand og kasserer kan bestyrelsen konstituere sig selv.

Stk. 2.

I tilfælde af ledige pladser i bestyrelsen efter udtrædelse af bestyrelsesmedlemmer eller suppleanter, kan bestyrelsen vælge at supplere sig selv frem til næstkommende generalforsamling.

Stk. 3.

Bestyrelsen kan efter behov nedsætte permanente og midlertidige udvalg. Udvalgene kan inddrage personer uden for bestyrelsens kreds.

Stk. 4.

Bestyrelsen er ansvarlig for Foreningens generelle politik og tiltag samt Foreningens økonomi.

Stk. 5.

Bestyrelsesmøder afholdes når formanden eller mindst 2 bestyrelsesmedlemmer finder det nødvendigt, dog mindst 4 gange årligt. Dagsorden udsendes senest 2 dage før mødet og der udarbejdes som minimum et beslutningsreferat.

Stk. 6.

Et bestyrelsesmøde er kun beslutningsdygtigt, når mindst 3 medlemmer, hvoraf et skal være formanden eller næstformanden er til stede. Afgørelser træffes ved almindeligt stemmeflertal. Ved lige stemmetal gør formandens stemme udslaget. I tilfælde af formandens forfald påhviler dennes pligter og rettigheder næstformanden.                                                                           Ved interessekollision, der kan begrunde inhabilitet i forbindelse med beslutninger og afstemninger, kan et bestyrelsesmedlem erklæres inhabil i forhold til at behandle sagen. Inhabilitet kan forekomme, hvis et bestyrelsesmedlem kan skønnes at have særlige økonomiske, familiære eller forretningsmæssig interesse i sagens udfald

Stk. 7.

Foreningen tegnes af formanden samt et bestyrelsesmedlem i forening. Ved større økonomiske beslutninger over kr. 10.000, – dog af en beslutningsdygtig bestyrelse.

Stk. 8.

Bestyrelsen er ansvarlig for foreningens økonomi, men hæfter ikke personligt for foreningens økonomiske forpligtigelser.

§9. Bestyrelsens øvrige opgaver/erhverv

Stk. 1.

Formanden og evt. kassereren repræsenterer Foreningen i Jelling forenede Sportsklubber, hvor der til hovedbestyrelsesmøderne er mødepligt (evt. ved suppleant).

Stk. 2.

Formanden har pligt til at holde bestyrelsen orienteret om beslutninger truffet ved hovedbestyrelsesmøderne. Formanden er endvidere forpligtet til at holde hovedbestyrelsen orienteret om Foreningens planer.

Stk. 3.

Bestyrelsen i Jelling fS Fitness er forpligtet til at orientere og høre medlemmerne, inden Bestyrelsen træffer afgørelser i sager som kan få stor indflydelse på medlemmernes oplevelse og brug af foreningens tilbud                                                                                                        Orienterings- og høringsfasen skal sikre, at Bestyrelsen har opbakning fra medlemmerne til større ændringer i foreningen                                                                                                            Orienteringen skal foregå ad de til enhver tid gængse informationskanaler, så alle medlemmer har en rimelig mulighed for at være orienteret. ( I 2017 vil det være via foreningens Facebook-side og via opslag i de lokaler, som foreningens medlemmer bruger. Men det kan ændre sig i takt med, at brugen af sociale medier ændrer sig)                                                                            Høringen kan foregå via medlemsmøder og / eller digitale eller analoge spørgeskemaundersøgelser eller afstemninger.                                                                           Bestyrelsen afgør selv fra sag til sag, hvordan orientering og høring af medlemmerne skal foregå

§10. Foreningens midler

Stk. 1.

Foreningens kapital anbringes i bank, sparekasse eller danske stats-eller kreditobligationer, som skal noteres på Foreningens navn.

Stk. 2.

Fuldmagt til at hæve af Foreningens midler har alene kasserer og formand. Ved hævninger ud over den almindelige drift, skal der foreligge en bestyrelsesbeslutning.

Stk. 3.

Bestyrelsen kan give fuldmagt til 3. part, som Foreningen har aftale med om varetagelse af Foreningens økonomi.

Stk. 4.

Regnskabsåret er 1. januar til 31. december.

Stk.5.

Foreningens afsluttede og reviderede regnskab indgår i Jelling forenede Sportsklubbers regnskab og fremsendes rettidigt jf. retningslinjerne.

Stk.6.

Foreningen skal føre medlemsliste.

§11. Vedtægtsændringer

Stk. 1.

Ændringer i disse vedtægter skal vedtages på en generalforsamling og mindst 2/3 af de tilstedeværende stemmeberettigede skal stemme for ændringsforslaget.

Stk. 2.

Foreningens opløsning kan alene ske efter forslag fra bestyrelsen på en derpå følgende generalforsamling. Denne generalforsamling er beslutningsdygtig når 2/3 af foreningens stemmeberettigede medlemmer er til stede, samt at 2/3 af de fremmødte stemmer for.

Stk. 3.

Har 2/3 af de fremmødte stemmeberettigede stemt for forslaget, men mødet ikke er beslutningsdygtigt, indkalder bestyrelsen senest 3 uger efter til en ekstraordinær generalforsamling, der er beslutningsdygtig uden hensyn til antallet af mødedeltagere, og forslaget er da endeligt vedtaget, når 2/3 af de stemmeberettigede fremmødte medlemmer stemmer for forslaget.

§12. Ikrafttræden

Således vedtaget på ekstraordinær generalforsamling den 13. marts 2017.

Åbningstider

Vores fitnesscenter har åbent alle dage hele året rundt fra 05.00 – 23.00

Når du træner før 07.00 så skal du benytte døren til højre for indgangen. Du kan låse dig ind med din nøglebrik.

 

Kontortid:

Tirsdag fra 18.30-19.30

Find os her

JFS-Fitness har adresse i Gormshallen:

Kathrinelund 1
7300 Jelling

 

Kontakt

Formand:

Ulla Skjærbæk Johansen, Toftevej 14, 7300 Jelling, T: 3089 7850 M: ulla.skjaerbaek@yahoo.com

Næstformand

Klaus Andersen, Højager 84, 7300 Jelling, T: 5155 5057, M: kna.jelling@gmail.com

Kasserer:

Bo Kastrup, Bakkedraget 40, 7300 Jelling, T: 2178 4182, M: bokastrup@jubii.dk

Bestyrelsesmedlem:

Christian Weismann, Vejlevej 63, 7300 Jelling, T: 5380 9811, M: christianweismann@hotmail.com

Charlotte Nielsen, Østervænget 3, 7300 Jelling, T: 2819 2960, M: olesen@jellingnet.dk

Kristian Brun Kornerup, Rosenvold 37, 7300 Jelling, T: 2233 1376, M: kristian_kornerup@hotmail.com

Martin Poulsen, Haugled 30, 7300 Jelling, T:2923 0690, M: martin.poulsen@hotmail.dk

Tina Meidahl Holstener, Pilelunden 7, 7300 Jelling, T: 2077 3526, M: tina@jellingnet.dk

 

Spørgsmål vedr. nøglebrik/medlemsskab kontakt:

Henriette Houmann på T: 4091 2239 eller M: hh@campusvejle.dk

Spørgsmål vedr. instruktører, prøvetime mv. kontakt:

Kristian Kornerup på T: 2233 1376, M: kristian_Kornerup@hotmail.com

Spørgsmål vedr. Indoor cycling kontakt:

Sonja Andresen på T: 6146 8204 eller M: siljeager8@gmail.com