Instruktørinfo

Instruktørinfo er dit opslagsværk, hvor du kan finde nyttige og grundlæggende informationer om gymnastikafdelingen og din rolle som instruktør – det er dit arbejdsredskab til sæsonen.

Synes du, at der mangler info om noget så kontakte den hjemmesideansvarlige.


Evaluering, omkostningsgodtgørelse og kommende sæson

Kære instruktører og hjælpeinstruktører

I gymnastikbestyrelsen er vi interesserede i, at I som instruktører og hjælpeinstruktører har det godt og trives med at være aktive i netop vores forening. Du skal selvfølgelig også have omkostningsgodtgørelse for den sæson, vi netop har afsluttet – desværre før tid. Det er derfor vigtigt, at du udfylder omkostningsgodtgørelsen senest den 30. marts. Overholdes denne dato ikke, kan der ikke udbetales omkostningsgodtgørelse.

Derudover skal vi også igang med at planlægge den kommende sæson og vil derfor gerne høre, om du er interesseret i at forsætte eller ej mv.

Vi be’r dig derfor udfylde nedenstående 3 blanketter:

  1. Evaluering af sæson 2019-2020
  2. Omkostningsgodtgørelse (har du udfyldt den gamle blanket og sendt til kassereren, behøver du ikke udfylde den nye). Læs mere om omkostningsgodtgørelse her
  3. Kommende sæson

Det uafklarede…

Vi ved, der er uafklarede ting, som vi hurtigst muligt vil få styr på corona-situationen taget i betragtning. Det gælder bl.a. aflevering af nøgler, førstehjælpstasker, uddeling af priser og sommergymnastik.

Siden her opdateres løbenende.

Pas på jer selv og hinanden

Hilsen Bestyrelsen


Facebook

På Facebook findes en intern gruppe for instruktører og hjælpeinstruktører. Er du på Facebook, så tilmeld dig gruppen, da der her løbende kommer vigtige informationer. Gruppen hedder: Jelling FS Gymnastik – for instruktører, hjælpeinstruktører og bestyrelse.

Kalender

Arrangementer markeret med orange er mødepligtige.

2020

27. marts AFLYST! Klargøring til lokalopvisning i Gormshallen
28. marts AFLYST! Lokalopvisning og oprydning i Gormshallen
29. marts AFLYST! Junior og voksen hold på BGI Akademiet
15. april UDSKUDT – ny dato kommer! Sæsonafslutning – foredrag med Lars Godbersen

2021

Træning til holdene begynder i uge 36 med mindre andet er aftalt.