Instruktørinfo

Instruktørinfo er dit opslagsværk, hvor du kan finde nyttige og grundlæggende informationer om gymnastikafdelingen og din rolle som instruktør – det er dit arbejdsredskab til sæsonen.

Synes du, at der mangler info om noget så kontakte den hjemmesideansvarlige.

Vikarlist

Vi har på jeres opfordring oprettet en vikarliste, så jer der har mulighed for det, kan hjælpe som vikarer ved akut sygdom på andre hold. Har du selv brug for hjælp på dit hold, kan du kontakte en fra listen og spørge om hjælp.

Hvis man skriver sig på listen, betyder det blot at andre instruktører må ringe og spørge om hjælp – man forpligter sig ikke til noget som helst, man kan jo altid sige nej, hvis man bliver ringet op og det ikke lige passer.

Så er det nemt at finde hjælp, så vi kan undgå at aflyse en træning.

Vikarlisten finder du her

Hjælp til udlæg for opvisningstøj

Hvis dit hold har medregnet udgifterne til opvisningstøj i kontingentet, og har du haft udlæg i forbindelse med at det er bestilt, skal du udfylde blanketten her.

Facebook

På Facebook findes en intern gruppe for instruktører og hjælpeinstruktører. Er du på Facebook, så tilmeld dig gruppen, da der her løbende kommer vigtige informationer. Gruppen hedder: Jelling fS Gymnastik – for instruktører, hjælpeinstruktører og bestyrelse.

Kontakt

Har du brug for hjælp og ikke fundet svar under Instruktørinfo, finder du bestyrelsens kontaktoplysninger her.

Kalender

2024

2. marts*
2. marts*
3. marts*
3. marts*
9. marts*
10. marts*
16. marts*
22. marts kl. 18 til ca. kl. 20.30 i Gormshallen Klargøring til lokalopvisning for alle instruktører og hjælpeinstruktører.
Husk at have spist hjemmefra.
Læs mere her
23. marts kl. 9.30-16 Lokalopvisning
Læs mere her
24. marts*

* valgfri

Sæsonstart: uge 36 medmindre andet er aftalt.